«Δε μου αρέσουν οι δικαιολογίες»

Από inpaok.com: Για την ήττα από τον Ολυμπιακό με 3-1 μίλησε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Κώστας Δεληκώστας, ο οποίος τόνισε ότι είναι ευχαριστημένος από την ομάδα του, ενώ σημείωσε ότι η συνέχεια θα είναι καλύτερη.
Πηγή: inpaok.com
«Δε μου αρέσουν οι δικαιολογίες»

Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη του. Στο 3ο σετ κάναμε λάθη στα πρώτα σερβίς του Ολυμπιακού. Ο Ολυμπιακός είναι καλός στα δεύτερα σερβίς που έγιναν όλα μπρέικ πόιντ. Κάναμε λάθη στα πρώτα σάιντ άουτ και το δυνατό σερβίς του Ολυμπιακού. Δεν θα αναφερθώ σε απουσίες, αρρώστιες και τραυματισμούς.

Με αυτούς που έχω ετοιμοπόλεμους με αυτούς παλεύω. Δε μου αρέσουν οι δικαιλολογίες. Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου ειδικά στο σάιντ άουτ. Ευελπιστώ πως θα είναι πολύ καλή η συνέχεια μας. Σίγουρα με τον Ολυμπιακό θα παίξουμε πολλές φορές. Εχουμε καινούργιους παίκτες και θέλουμε χρόνο προσαρμογής.

Θέλουμε να τους βάλουμε μέσα στην οργάνωση παιχνιδιού, έχουμε 10 μέρες με τον Ντρις και 12 μέρες με τον Μπιέλιτσα. Ο Φιλίποφ είναι τέσσερις μέρες και ο Ιλίνκχ έχει πάθει λουμπάγκο στο ζέσταμα του αγώνα με τον Παναθηναϊκό και σήμερα δοκίμασε και δε μπορούσε να προσφέρει».

Διαβάστε ακόμη...