«Θα πρέπει να δώσουμε έμφαση σε αγώνες που είναι τελικοί για εμάς»

Από paokbc.gr: Ο Κώστας Χαραλαμπίδης μίλησε για το σημερινό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για την 17η αγωνιστική της EKO Basket League, αλλά και για τους «τελικούς» που έρχονται.
Πηγή: paokbc.gr
«Θα πρέπει να δώσουμε έμφαση σε αγώνες που είναι τελικοί για εμάς»

Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη. Δεν νομίζω ότι το παιχνίδι χρίζει ιδιαίτερης κριτικής. Ήμασταν για πολύ μικρό διάστημα ανταγωνιστικοί. Εμάς ο στόχος μας δεν ήταν να έρθουμε εδώ και να διεκδικήσουμε τη νίκη. Προσπαθούμε, αλλά έχουμε πολύ συγκεκριμένους στόχους, που έχουν να κάνουν με το ελληνικό πρωτάθλημα, πολύ συγκεκριμένους αγώνες, στους οποίους θα πρέπει να δώσουμε έμφαση και είναι κάτι παραπάνω από τελικοί για εμάς.

Ξέραμε ότι παίζαμε απέναντι στην καλύτερη επίθεση της Ευρώπης και του ελληνικού πρωταθλήματος. Δεν καταφέραμε, σε καμία περίπτωση να περιορίσουμε τον Παναθηναϊκό, έβαλαν 21 τρίποντα με πολύ μεγάλο ποσοστό και έβγαλαν πολλούς αιφνιδιασμούς. Εμείς θα πρέπει να ξεχάσουμε πάρα πολύ γρήγορα αυτό το παιχνίδι και να πάμε στο επόμενο, γιατί για εμάς σε αυτό κρίνονται οι στόχοι μας».

Καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό, τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα, όσο και στη EuroLeague.

Για το πόσο ευχαριστημένος είναι από την απόδοση των Williams και Rhett: «Τα παιδιά αυτά, είναι στην ομάδα μόλις 5 μέρες και δεν έχουν κάνει πολλές προπονήσεις. Δεν είναι εύκολο να αφομοιώσουν πράγματα και να αφομοιωθούν από το σύνολο. Το σημερινό παιχνίδι και αυτό με τη Zaragoza θα βοηθήσουν τα παιδιά να βρουν αγωνιστικό ρυθμό. Μπορούν να προσφέρουν αρκετά πράγματα, απλά θα πρέπει να τους βοηθήσουμε κι εμείς για να τους εντάξουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στο σύνολο».

Διαβάστε ακόμη...