«Οι αλλαγές σε πρόσωπα έχουν χαλάσει λίγο την συνοχή της ομάδας»

Aπό sfina.gr: Στην κακή εμφάνιση του ΠΑΟΚ απέναντι στο ΝΠΣ Βόλου στάθηκε ο Αμπέλ Φερέιρα, που σημείωσε ότι οι αλλαγές σε πρόσωπα στην ενδεκάδα του Δικεφάλου ίσως χαλάει λίγο την συνοχή της ομάδας.
Πηγή: sfina.gr
«Οι αλλαγές σε πρόσωπα έχουν χαλάσει λίγο την συνοχή της ομάδας»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα του PAOK TV:

«H αλήθεια είναι πώς δεν θεωρώ ότι κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Ο αντίπαλος έδειξε προσωπικότητα και έβαλε πολλούς ποδοσφαιριστές πίσω για να έχει την κατοχή της μπάλας. Σε πολλές περιπτώσεις αυτό μας δημιούργησε νευρικότητα και άγχος. Εμείς από την δική μας πλευρά καταφέραμε και δημιουργήσαμε ευκαιρία, οπότε θεωρώ πώς είχαμε τις περισσότερες ευκαιρίες για να σκοράρουμε.

Η ομάδα κέρδισε και αυτό κρατάμε έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού μας ότι δεν αποδώσαμε όπως πρέπει. Δεν θα έλεγα ότι ψάχνουμε κάτι συγκεκριμένο με τις πολλές αλλαγές, ωστόσο όταν έχουμε τρία συνεχόμενα παιχνίδια θα πρέπει να κάνουμε κάποιες αλλαγές. Προσπαθούμε να βάλουμε όλους τους ποδοσφαιριστές στο παιχνίδι.

Ίσως οι αλλαγές σε πρόσωπα να έχει χαλάσει λίγο την συνοχή της ομάδας. Πιστεύουμε ότι έχοντας όλους τους ποδοσφαιριστές ενεργούς κερδίζουμε και χάνουμε κάποια πράγματα. Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι ενεργοί και αυτό είναι κάτι που μας χαροποιεί».

Διαβάστε ακόμη...