Στη λίστα του ΠΑΟΚ ο Νίκολιτς (vids)

Από paok24.com: Ο Νίκολιτς έμεινε ελεύθερος από την Chicago Fire, με τον έμπειρο στράικερ να βρίσκεται στη λίστα του ΠΑΟΚ, όπως προκύπτει από τη μεριά του παίκτη.
Πηγή: paok24.com
Στη λίστα του ΠΑΟΚ ο Νίκολιτς (vids)

Ο 32χρονος άσος, είναι ελεύθερος κι έχει να αγωνιστεί από τον περασμένο Οκτώβρη και πρόκειται για μία επιλογή από τη μεριά του Μάριο Μπράνκο, ωστόσο όσον αφορά στο οικονομικό κομμάτι, οι απαιτήσεις του είναι αρκετά... "αλμυρές".

Ο Νίκολιτς είχε αρχικά πολύ υψηλές απαιτήσεις, καθώς αξίωνε περίπου 1.5 εκατ. ευρώ το χρόνο, ωστόσο ενώ πλέον έχει "πέσει" στο 1 εκατ. ενώ εφόσον αδειάσει χώρος στο ρόστερ του ΠΑΟΚ, δεν αποκλείεται στον "Δικέφαλο" να ασχοληθούν εκτενέστερα με την περίπτωση του.

Τη σεζόν 18/19 ο Νίκολιτς πέτυχε 13 γκολ σε 33 εμφανίσεις με τη φανέλα των Chicago Fire, όπου "μετακόμισε" από τη Λέγκια Βαρσοβίας, ενώ συνολικά στο MLS έχει να επιδείξει 56 γκολ και 6 ασίστ σε 104 συμμετοχές.

Στη Λέγκια, είχε 55 γκολ και 11 ασίστ σε 86 συμμετοχές, ενώ οι πιο γεμάτες του χρονιές ήταν στην Φερετσβάρος, όπου σε 189 συμμετοχές σκόραρε 108 γκολ και μοίρασε 32 ασίστ.

Παράλληλα, ο Νίκολιτς είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της Ουγγαρίας, έχοντας να επιδείξει 5 γκολ σε 27 συμμετοχές.

Πάρτε μία "γεύση" από τον παίκτη:

Διαβάστε ακόμη...