Δεν θα πάρει ρίσκο με Γιαννούλη ο Φερέιρα – Επιστρέφουν Μπίσεσβαρ και Πέλκας στην ενδεκάδα

Απο thessports.gr; Ο ΠΑΟΚ μετά την νίκη στην Λαμία, περιμένει αύριο για να αντιμετωπίσει τον Βόλο στην Τούμπα με τον Αμπέλ Φερέιρα να έχει μπροστά του ένα "σταυρόλεξο" για δυνατούς λύτες σε ότι αφορά την ενδεκάδα της αναμέτρησης.
Πηγή: thessports.gr
Δεν θα πάρει ρίσκο με Γιαννούλη ο Φερέιρα – Επιστρέφουν Μπίσεσβαρ και Πέλκας στην ενδεκάδα

Ο Πορτογάλος κόουτς γνωρίζει εκ των προτέρων ότι δεν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Λέο Μάτος και Τσούμπα Άκπομ που συμπλήρωσαν τέσσερις κάρτες στην Λαμία, ενώ αμφίβολη είναι η παρουσία του Δημήτρη Γιαννούλη που γύρισε από τον αγώνα της Πέμπτης με αιμάτωμα.

Ο Κατερινιώτης αριστερός μπακ θα δοκιμάσει σήμερα να μπει σε κανονικό πρόγραμμα, με τον Φερέιρα πάντως να μας έχει συνηθίσει ότι δεν παίρνει ιδιαίτερα ρίσκα με παίκτες που δεν είναι 100% έτοιμοι.

Όπως όλα δείχνουν στην θέση του Μάτος στα δεξιά της άμυνας, θα αγωνιστεί ο Ροντρίγκο Σοάρες που έχει βρει αγωνιστικό ρυθμό μετά τις δυο συμμετοχές του τις τελευταίες μέρες στα παιχνίδια του Κυπέλλου με τον ΟΦΗ, ενώ σε ότι αφορά την επίθεση ο Κάρολ Σφιντέρσκι θα επιστρέψει στην ενδεκάδα αντί του τιμωρημένου Άκπομ.

Αν ο Γιαννούλης δεν τα καταφέρει, τότε ο Αντρέ Βιεϊρίνια θα επιστρέψει στην θέση του αριστερού μπακ, όπως συνέβη και στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, κάτι που σημαίνει ότι μεσοεπιθετικά θα αλλάξουν τα πρόσωπα.

Το πιο πιθανό σενάριο είναι να επιστρέψει στην θέση του αριστερού χαφ, ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, με τον Δημήτρη Πέλκα πίσω από τον Κάρολ Σφιντέρσκι και τον Γιόζιπ Μίσιτς να "οπισθοχωρεί" στον άξονα με παρτενέρ είτε τον Εσίτι, είτε τον Μαουρίσιο.

Στο κέντρο της άμυνας θα παραμείνει το δίδυμο των Ίνγκασον και Βαρέλα, αφού ο Κρέσπο μάζεψε υγρό στο γόνατο και τέθηκε εκτός από την αυριανή αναμέτρηση, ενώ κάτω από τα δοκάρια θα συνεχίσει ο Ζίφκοβιτς.

Διαβάστε ακόμη...