«Ο ΠΑΟΚ είναι η πιο ολοκληρωμένη ομάδα στο ελληνικό ποδόσφαιρο»

Από paok24.com: Ως την πιο ολοκληρωμένη ομάδα στο ελληνικό ποδόσφαιρο με μεγάλο βάθος στο ρόστερ, χαρακτήρισε τον ΠΑΟΚ ο Γιώργος Δώνης κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης Τύπου μετά το παιχνίδι με τη Λάρισα.
Πηγή: paok24.com
«Ο ΠΑΟΚ είναι η πιο ολοκληρωμένη ομάδα στο ελληνικό ποδόσφαιρο»

Ερωτηθείς για το αν ο Παναθηναϊκός μπορεί να κάνει πρωταθλητισμό, ο προπονητής των "πράσινων" απάντησε:

"Το καλοκαίρι εγώ μίλησα συγκεκριμένα για νοοτροπία πρωταθλητισμού. Η νοοτροπία πρωταθλητισμού σημαίνει αυτό που κάνουμε το τελευταίο διάστημα. Νομίζω ότι στα άλλα παιχνίδια δείξαμε πολύ μεγάλη νοοτροπία πρωταθλητισμού. Απέναντι σε ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό νομίζω ότι κανένας δεν ήταν καλύτερος από εμάς. Άρα λοιπόν δεν το βλέπω ως crash test. Εγώ βλέπω το κάθε ποδοσφαιρικό παιχνίδι σαν μια διαφορετική ιστορία, άρα λοιπόν παίζει ρόλο πάντα η απόδοση, το πως εμείς θα είμαστε μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Για εμένα είναι σημαντικό ότι αισθανόμαστε άνετα στην πρώτη εξάδα. Οι πιθανότητες είναι πολλές να έχουμε αυτά τα δέκα ανταγωνιστικά παιχνίδια των playoffs και στο Κύπελλο το είπα και πριν λίγες ημέρες ότι είχαμε τη χειρότερη δυνατή κλήρωση. Θεωρώ τον ΠΑΟΚ την πιο ολοκληρωμένη ομάδα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με μεγάλο βάθος, άρα λοιπόν εμείς στα δυο αυτά παιχνίδια είμαστε το αουτσάιντερ".

Διαβάστε ακόμη...