«Ο Σαββίδης είναι Έλληνας με Ε κεφαλαίο!» (video)

Από inpaok.com: Η ρατσιστική επίθεση της ΠΑΕ Ολυμπιακός στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, έχει κάνει έξαλλους τους Πόντιους όλους του πλανήτη.
Πηγή: inpaok.com
«Ο Σαββίδης είναι Έλληνας με Ε κεφαλαίο!» (video)

Μάλιστα, ήδη έχουν ξεκινήσει να κάνουν την εμφάνιση τους ανακοινώσεις που στηρίζουν τον μεγαλομέτοχο του Δικεφάλου και καταδικάζουν την κατάπτυστη ανακοίνωση των «ερυθρολεύκων».

Η Γενική Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παλιννοστούντων, Μζία Κανταΐδου μίλησε στο INPAOK για το γεγονός καταδικάζοντας το γεγονός και σημειώνοντας πως πρόκειται για μια στοχευμένη επίθεση κατά του Ιβάν Σαββίδη, ενώ σημείωσε πως η ανακοίνωση του Ολυμπιακού είναι ανθελληνική!

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ως εκπρόσωπος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παλιννοστούντων θεωρώ ότι αυτή η ανακοίνωση είναι στοχευμένη και έχει ανθελληνικό χαρακτήρα. Για εμάς ο κύριος Ιβάν Σαββίδης πρώτα είναι Έλληνας με Ε κεφαλαίο και στη συνέχεια επιχειρηματίας. Να τονίσω ότι ως επιχειρηματίας έχει συμβάλλει στην ελληνική οικονομία και έχει κάνει πάρα πολλά για την ελληνική κοινωνία. Θεωρούμε ότι η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι ανθελληνική».

Διαβάστε ακόμη...