Ενρίκε: "Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον ΠΑΟΚ, ο Μάτος θέλει να μείνει"

Από sdna.gr: Ο πρώην μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ Πέδρο Ενρίκε, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, για την πορεία του στην Τουρκία, τον Λέο Μάτος, αλλά και το ενδεχόμενο επίσκεψής του στην Θεσσαλονίκη.
Πηγή: sdna.gr
Ενρίκε: "Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον ΠΑΟΚ, ο Μάτος θέλει να μείνει"

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Αναφορικά με την πορεία του στην Τουρκία: «Είναι ένα πολύ καλό Πρωτάθλημα, ξεπεράσαμε τις αρχικές δυσκολίες που είχαμε και τώρα αποτελεί στόχο μας η ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία. Εγώ είμαι ευτυχισμένος, τα πηγαίνω πολύ καλά αλλά κύριο μέλημα μου είναι να πηγαίνει καλά η ομάδα».

Αναφορικά με τον ΠΑΟΚ και τον Λέο Μάτος: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ την ομάδα που λέγεται ΠΑΟΚ, έχω φίλους στην ομάδα και πάντα παρακολουθώ την ομάδα, σε κάθε αγώνα. Ο Λέο Μάτος είναι ο καλύτερος μου φίλος, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά και σε οικογενειακό επίπεδο, χάρηκα χθες για το γκολ που πέτυχε και μιλήσαμε μετά το παιχνίδι. Μου είπε ότι ήταν πολύ σημαντικό γκολ και ιδιαίτερο καθώς μπήκε με ένα χτύπημα «καράτε». Σίγουρα ο Λέο θα μπορούσε να παίξει και σέντερ φορ (σ.σ, γέλια). Για εμένα και όχι επειδή είναι κολλητός μου, απέδειξε με τις εμφανίσεις του ότι είναι ο καλύτερος δεξιός οπισθοφύλακας στην ιστορία του ΠΑΟΚ, με σεβασμό προς όλους τους παίκτες».

Στη συνέχεια πρόσθεσε για τον Λέο Μάτος και το συμβόλαιο του: «Ο Λέο θέλει πολύ να μείνει στη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ. Περιμένει από τον ΠΑΟΚ να πάρει την σωστή απόφαση και να ανανεώσει τον Μάτος. Πολλές φορές υπάρχουν ομάδες που παίρνουν αποφάσεις που δεν είναι δίκαιες αλλά δεν νομίζω ότι θα ισχύσει κάτι τέτοιο στην περίπτωση του Μάτος».

Για μία ενδεχόμενη επίσκεψη του στη Θεσσαλονίκη: «Σίγουρα θέλω να επιστρέψω στην πόλη γιατί όπως είπα υπάρχουν πολλά πράγματα που με συνδέουν με αυτή, όπως ο ΠΑΟΚ αλλά και οι φίλοι μου. Η έξοδος μου από την ομάδα μπορεί να μην ήταν αυτή που ήθελα εγώ, γιατί προσωπικά ήθελα να μείνω αλλά κάποια πράγματα που δεν μπορώ να καταλάβω με οδήγησαν στην έξοδο».

 

Διαβάστε ακόμη...