"Ο Σίλας "τελειώνει", στην Σπόρτινγκ εκτιμούν τον Φερέιρα"

Από paok24.com: Ο Αμπέλ Φερέιρα ακολουθεί ένα από τα "βαριά" ονόματα στην Πορτογαλία, όσον αφορά στη λίστα των προπονητών.
Πηγή: paok24.com
"Ο Σίλας "τελειώνει", στην Σπόρτινγκ εκτιμούν τον Φερέιρα"

Οι συμπατριώτες του, τον έχουν σε μεγάλη εκτίμηση και μετά από όσα έγιναν το περασμένο καλοκαίρι και την "μετακόμιση" του στον ΠΑΟΚ, παρακολουθούν στενά την πορεία του.

Τον περασμένο Σεπτέμβρη, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας ήταν σε αναζήτηση προπονητή κι ο Αμπέλ Φερέιρα ήταν ο "εκλεκτός" της, ωστόσο τόσο ο ίδιος ο προπονητής του ΠΑΟΚ, όσο και ο Ιβάν Σαββίδης, στο πλαίσιο συνάντησης κορυφής που είχε πραγματοποιηθεί στην Τούμπα, έσπευσαν να... σβήσουν γρήγορα τη φωτιά, ξεκαθαρίζοντας πως το μέλλον του Πορτογάλου είναι στην Τούμπα.

Ο Ζόρζε Σίλας ήταν αυτός που κάθισε στον πάγκο της Σπόρτινγκ κι όλα πήραν το δρόμο τους, ωστόσο τώρα, οι Πορτογάλοι μιλούν για νέο "διαζύγιο" το ερχόμενο καλοκαίρι, με τον Σίλας να αποχωρεί στο τέλος της σεζόν από τον πάγκο της ομάδας, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ.

Η ονοματολογία ξεκινάει και πάλι και δημοσιεύματα στη χώρα, επικαλούμενα ρεπορτάζ της "Ο jogo" θυμίζουν πως ένας από τους "αγαπημένους" της διοίκησης είναι ο Αμπέλ Φερέιρα, σημειώνοντας πως ο Πορτογάλος ταιριάζει και στα οικονομικά δεδομένα της ομάδας, ενώ αναφέρεται και το όνομα του Λεονάρντο Ζαρτίμ που έφυγε από τη Μονακό πρόσφατα.

Διαβάστε ακόμη...