«Προτιμώ τον Ζίβκοβιτς από τον Πασχαλάκη»

Από thessports.gr: Την προτίμηση του στον Ζίβκοβιτς από τον Πασχαλάκη έδειξε ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Ράσταβατς, σε δηλώσεις που πραγματοποίησε.
Πηγή: thessports.gr
«Προτιμώ τον Ζίβκοβιτς από τον Πασχαλάκη»

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον αγώνα απέναντι στον ΠΑΟΚ: «Είχαμε μία πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στον ΠΑΟΚ χθες (19/1) αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι. Περιορίσαμε τον ΠΑΟΚ και ως ένα σημείο ελέγξαμε το παιχνίδι. Κλείσαμε τα δυνατά σημεία του ΠΑΟΚ ως ένα σημείο και νομίζω τα πήγαμε καλά».

Αναφορικά με τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς: «Είχαμε μία κουβέντα πριν το παιχνίδι, είναι ένας αρκετά καλός τερματοφύλακας στο τακτικό κομμάτι. Ανάμεσα στον Πασχαλάκη και στον Ζίβκοβιτς εγώ θα διάλεγα τον Ζίβκο. Εχει στοιχεία που μου αρέσουν, έχει καλό παιχνίδι με τα πόδια, εξαιρετική αντίληψη του παιχνιδιού από την πίσω γραμμή.

Για τον Πρίγιοβιτς: «Είναι ένας παίκτης γνωστός στην ομάδα καθώς έχει περάσει από αυτή, είναι ένας σκόρερ τον οποίο χρειάζεται ο ΠΑΟΚ, και ο ίδιος θα βρει εδώ ένα οικείο περιβάλλον. Νομίζω ότι είναι καλύτερος από τον Ακπομ και τον Σφιντέρσκι με το κεφάλι αλλά και στις μικρές αποστάσεις μπροστά από την εστία».

Διαβάστε ακόμη...