Η επιστροφή του Γαϊτανίδη!

Από inpaok.com:Ήταν μια από τις... αποκαλύψεις της καλοκαιρινής προετοιμασίας του ΠΑΟΚ, ωστόσο στάθηκε αρκετά άτυχος στα μέσα της σεζόν, με τον τραυματισμό του να τον αφήνει έξω για πάνω από τρεις μήνες.
Πηγή: inpaok.com
Η επιστροφή του Γαϊτανίδη!

Ο λόγος για τον Αντώνη Γαϊτανίδη, που πλέον είναι απολύτως καλά και είναι έτοιμος για την επιστροφή του στις αποστολές της πρώτης ομάδας του Δικεφάλου.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός, που πέρασε την πόρτα του χειρουργείου μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στον ώμο, στο παιχνίδι της Κ19 με την Μποέμιανς (23/10/19) , έχει επανέλθει πλήρως, και είδε μάλιστα τον Αμπέλ Φερέιρα να τον συμπεριλαμβάνει στις επιλογές του για το παιχνίδι με τον Αστέρα (19/1, 19:30).

Αν μάλιστα τον επιλέξει για την τελική 18αδά (ο Πορτογάλος τεχνικός πήρε 19 ποδοσφαιριστές μαζί του), ο 19χρονος θα βρεθεί για δεύτερη φορά στην αποστολή της πρώτης ομάδας, για παιχνίδι πρωταθλήματος.

Υπενθυμίζεται ότι είχε βρεθεί στον πάγκο για την αναμέτρηση της δεύτερης αγωνιστικής της Super League, με τον Πανιώνιο στην Τούμπα (την πρώτη του περασμένου Σεπτέμβρη), παρακολουθώντας την επικράτηση των συμπαικτών του με 2-1 κόντρα στους «κυανέρυθρους».

Διαβάστε ακόμη...