Δυο μήνες απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για τον Τζήκα του ΠΑΟΚ

Από sdna.gr:Με δυο μήνες απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα τιμωρήθηκε ο γενικός αρχηγός του ΠΑΟΚ Αχιλλέας Τζήκας, αναφορικά με τα γεγονότα που εξελίχθησαν στην αναμέτρηση με τον Ηρακλή. Παράλληλα επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο ύψους 2000 ευρώ στον Δικέφαλο.
Πηγή: sdna.gr
Δυο μήνες απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για τον Τζήκα του ΠΑΟΚ

Νωρίτερα, έγινε γνωστή η απόφαση για την αναμέτρηση μεταξύ του Ηρακλή και του ΠΑΟΚ, η οποία είχε σταματήσει μετά την λήξη του 3ου σετ, με τον Δικέφαλο σε εκείνο το σημείο να προηγείται με 2-1.

Όπως σημειώσαμε, τα αρμόδια όργανα της ΕΣΑΠ, επέβαλαν μηδενισμό του Ηρακλή και -3 βαθμούς από το πρωτάθλημα, ενώ οι «κυανόλευκοι» καλούνται να πληρώσουν χρηματικό πρόστιμο ύψους 4.600 ευρώ.

Την ίδια ώρα όμως, γνωστή έγινε και η απόφαση για τον γενικό αρχηγό του ΠΑΟΚ, Αχιλλέα Τζήκα και μετά τις επίσημες καταγγελίες που έκανε το ΤΑΑ Ηρακλής.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΣΑΠ, στον Αχιλλέα Τζήκα του Δικεφάλου επιβλήθηκε απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για δυο μήνες, ενώ επιβλήθηκε και πρόστιμο 2000 ευρώ στον Δικέφαλο.

Αναλυτικά η σχετική απόφαση:

Το Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΣΑΠ...

συνεδρίασε την 13η Ιανουαρίου 2020, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00 μ.μ., στα γραφεία της Ε.Σ.Α.Π., στο Μαρούσι Αττικής, (ΟΑΚΑ- οδός Αμαρυσίας Αρτέμιδος και Πιτταρά- Κέντρο Αντισφαίρισης), κατόπιν αναβολής από την 19η-12-2019, για να δικάσει την υπόθεση αναφορικά με την υπ' αριθ. πρωτ. 13 /17-12-2019 κλήση σε απολογία του ΤΑΑ «ΠΑΟΚ» και του παράγοντα αυτού, Αχιλλέα Τζήκα, σε σχέση με τα αποδιδόμενα σε αυτούς πειθαρχικά παραπτώματα, που φέρονται ότι τελέστηκαν στον αγώνα που διεξήχθη στις 15-12-2019 (ΗΡΑΚΛΗΣ-ΠΑΟΚ) στο κλειστό Γυμναστήριο Μίκρας Θεσσαλονίκης. Το ως άνω ΤΑΑ, καθώς και ο Αχιλλέας Τζήκας εκπροσωπήθηκαν από τον πληρεξούσιο δικηγόρο τους, Νικόλαο Παπαδόπουλο.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στο ως άνω σωματείο (Τ.Α.Α. ΠΑΟΚ) τις ποινές (α) της αυστηρής έγγραφης επίπληξης και (β) του χρηματικού προστίμου των δύο χιλιάδων ευρώ (2.000 €).

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον παράγοντα του ως άνω σωματείου (Τ.Α.Α. ΠΑΟΚ), Αχιλλέα Τζήκα, την ποινή της απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους που αγωνίζεται το ΤΑΑ ΠΑΟΚ διάρκειας δύο (2) μηνών

ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ την κοινοποίηση της παρούσας, με κάθε νόμιμο τρόπο, στο Τ.Α.Α. ΠΑΟΚ και στον παράγοντα αυτού, Αχιλλέα Τζήκα, προκειμένου να λάβουν γνώση και να επέλθουν οι νόμιμες συνέπειες.

Διαβάστε ακόμη...