Δουλειά, επιμονή, δικαίωση

Από paok24.com: Από τον περασμένο Μάρτιο ξεκίνησε τις προπονήσεις με την πρώτη ομάδα. Όπως κάθε παίκτης που "ανεβαίνει" από την Κ19 και ζει την καθημερινότητα των... μεγάλων, η σκληρή δουλειά έγινε μέρος της ζωής του.
Πηγή: paok24.com
Δουλειά, επιμονή, δικαίωση

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης δουλεύει όλο αυτό το διάστημα με την πρώτη ομάδα, ο Αμπέλ Φερέιρα τον γνωρίζει καλά και χθες, ήταν η μεγάλη του στιγμή. Η καλύτερα, η δική του αρχή.

Πρώτα, παίρνει εντολή να ξεκινήσει ζέσταμα. Μετά, βλέπει να τον καλούν στον πάγκο και καταλαβαίνει ότι θα μπει στο παιχνίδι. Ο Φερνάντο Βαρέλα αποχωρεί και ο νεαρός άσος μπαίνει στη θέση του στο 74', με την Τούμπα να σηκώνεται στο... πόδι. Ο Βαρέλα τον αγκαλιάζει, το ίδιο και πολλοί συμπαίκτης του και το ντεμπούτο του είναι γεγονός.

"Περίεργα συναισθήματα, έκλαιγα στα αποδυτήρια, ήταν η πρώτη μου συμμετοχή, κάτι πολύ σημαντικό για εμένα. Δεν ήξερα πως θα αγωνιστώ, δεν το είχαμε συζητήσει από πριν με τον προπονητή, από την πλευρά μου όμως ήμουν έτοιμος.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται μπροστά μου στην άμυνα είναι για μένα δάσκαλοι, μαθαίνω κάθε μέρα πράγματα από αυτούς για τις τοποθετήσεις και τον τρόπο που μαρκάρω και προσπαθώ να γίνομαι καλύτερο", έλεγε μετά το παιχνίδι, όντας ακόμη και τότε αρκετά "φορτισμένος".

Από τους κορυφαίους της Κ19, με πολύ καλή σωματοδομή, ένας στόπερ που φώναξε "παρών" στα μεγάλα παιχνίδια της ομάδας, ενώ "συστήθηκε" στον περισσότερο κόσμο στα παιχνίδια με την Τότεναμ για το Youth League. Πειθαρχημένος, αλλά με το απαραίτητο θράσος για να πάει μπροστά.

Η αρχή έγινε, η γνωριμία με την Τούμπα ήταν άκρως πετυχημένη κι ο νεαρός στόπερ δηλώνει έτοιμος να αρπάξει τις επόμενες ευκαιρίες του...

Διαβάστε ακόμη...