Εκδικάζεται στην ΕΕΑ η υπόθεση ΠΑΟΚ-Ξάνθης

Από sdna.gr: Τρίτη και... φαρμακερή για την υπόθεση ΠΑΟΚ και Ξάνθης στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, που εκδικάζεται το πρωί της Πέμπτης (16/1). Το SDNA θα σας ενημερώνει συνεχώς για τις εξελίξεις...
Πηγή: sdna.gr
Εκδικάζεται στην ΕΕΑ η υπόθεση ΠΑΟΚ-Ξάνθης

Μετά από δύο διακοπές, η τελευταία την περασμένη Παρασκευή (10/1), η υπόθεση των καταγγελιών της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τις σχέσεις ΠΑΟΚ και Ξάνθης, αναμένεται να περάσει στην ουσία της στη σημερινή της εκδίκαση στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Παρόντες στην εκδίκαση θα είναι εκτός από τις δύο εμπλεκόμενες ομάδες, και η ΠΑΕ Ολυμπιακός, όπως άλλωστε είχε συμβεί και την περασμένη εβδομάδα, όχι όμως και η Λάρισα, που αποβλήθηκε από τη διαδικασία.

Τον Ολυμπιακό που έχει κάνει πρόσθετη παρέμβαση η οποία έγινε αποδεκτή στην προηγούμενη συνεδρίαση, εκπροσωπούν οι Λίνα Σουλούκου και ακόμη οι δικηγόροι Χατζησαββάογλου, Καρπετόπουλος, Γιαννακού και Τσιρωνάς.

Από τον ΠΑΟΚ εκτός από τους δικηγόρους Μαυρομμάτη, Μπίρδα, βρίσκονται στο υπουργείο Παιδείας όπου στεγάζεται και το υφυπουργείο Αθλητισμού ακόμη, ο δικηγόρος κ. Κατσάς, καθηγητής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου. Τους συνόδευσε ο δικηγόρος Κώστας Φωτιάδης, νομικός σύμβουλος και δεξί χέρι του Ιβάν Σαββίδη ο οποίος όμως, δεν βρίσκεται στην αίθουσα που συνεδριάζει η Επιτροπή.

Από την Ξάνθη, εκτός από τον Γιώργο Στράτο είναι ακόμη και οι Δασκάλακης, Παπαδοπούλου, Δετσαρίδης. Απουσιάζει για άλλη φορά, ο πρόεδρος κ. Πιαλόγλου αλλά και ο εκπρόσωπος του Πολυχρόνη Συγγελίδη, εκ των ιδιοκτητών της ομάδας: Κωνσταντίνος Χριστοδούλου.

Θέμα αναβολής δεν τίθεται αφού το παράγραφος 9, του άρθρου 69, περί πολυιδιοκτησίας, που δεν ήταν στην κλήση της Ξάνθης, τώρα διορθώθηκε. Οι εμπλεκόμενες πλευρές αναμένεται να καταθέσουν τις θέσεις τους και η ΕΕΑ σε επόμενη συνεδρίαση, θα πάρει την απόφαση της.

Διαβάστε ακόμη...