«Όλοι θα ήθελαν έναν παίκτη σαν τον Μίσιτς»

Από thessports.gr: O παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Κώστας Κιάσσος,  μίλησε για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ, ενώ μίλησε με άκρος κολακευτικά λόγια για τον Γιόσιπ Μίσιτς.
Πηγή: thessports.gr
«Όλοι θα ήθελαν έναν παίκτη σαν τον Μίσιτς»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την αυριανή ρεβάνς Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον ΟΦΗ: «Αυτά τα παιχνίδια από μόνα τους έχουν μεγάλη σημασία λόγω της ιστορίας των ομάδων. Ο ΠΑΟΚ έχει ξεκάθαρα ένα πολύ μεγάλο προβάδισμα λόγω του πρώτου αγώνα, όμως, στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν. Ο ΟΦΗ θα κυνηγήσει χωρίς σκοπιμότητα το αποτέλεσμα, όπως κάνει σε κάθε παιχνίδι. Θα δούμε ένα παιχνίδι ανοιχτό, επιθετικό και χωρίς σκοπιμότητα. Μπορεί να έχουμε και ανοιχτό σκορ. Σε κάθε περίπτωση, πιστεύω ότι θα δούμε ένα καλό παιχνίδι όπως και τα υπόλοιπα δύο ανάμεσα στις δύο ομάδες που είδαμε ως τώρα».

Τον Μίσιτς: «Όλες οι ομάδες χρειάζονται έναν τέτοιο παίκτη. Κάνει εντυπωσιακά πράγματα στο γήπεδο, αρκετά από τα οποία δεν φαίνονται. Είναι εργάτης και κάνει πολλή αθόρυβη δουλειά. Με την κίνηση αυτή ο ΠΑΟΚ δείχνει πόσο σημαντικός παίκτης είναι γι' αυτόν. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που μου αρέσει πολύ».

τους Γιαννούλη, Λημνιό: «Και τα δύο παιδιά είναι διεθνείς, βγάζουν ενέργεια και ενθουσιασμό στο παιχνίδι τους, τους παρακολουθούν αρκετά μάτια. Για να κάνεις το βήμα παραπάνω και να πας σε έναν ευρωπαϊκό σύλλογο χρειάζεται δουλειά, το κεφάλι κάτω και διάρκεια. Όλες οι ευρωπαϊκές ομάδες κοιτούν τη διάρκεια. Τουλάχιστον 2-3 χρόνια να έχουν την ίδια απόδοση. Αν θέλουν να κάνουν το μεγάλο βήμα αυτό είναι ένα από τα βασικά που χρειάζεται ένας ποδοσφαιριστής στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Είναι δύο παιδιά που κάνουν τη διαφορά στον ΠΑΟΚ. Και ο προηγούμενος προπονητής και αυτός που είναι τώρα τους εκμεταλλεύεται με τον καλυτερο τρόπο. Μόνο να κερδίσει έχει ο ΠΑΟΚ από αυτούς».

Διαβάστε ακόμη...