«Ο Γιαννούλης μπορεί να φέρει 30 εκ. ευρώ!»

Απο inpaok.com: Ο Βασίλης Μπορμπόκης μίλησε για τον ΠΑΟΚ και τα ταλέντα τους
Πηγή: inpaok.com
«Ο Γιαννούλης μπορεί να φέρει 30 εκ. ευρώ!»

Χείμαρρος για τα νέα παιδιά και ιδιαίτερα για τον Δημήτρη Γιαννούλη του ΠΑΟΚ ήταν ο Βασίλης Μπορμπόκης μιλώντας σε αθλητικό ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίστηκε και στον Δικέφαλο, υποστήριξε ότι η περίπτωση του Έλληνα αριστερού μπακ είναι χαρακτηριστική του φόβου και της μη υπομονής που έχουν οι σύλλογοι για τα νέα παιδιά.

Αρχικά για την παρουσία φιλάθλων στα γήπεδα είπε: «Νομίζω ότι δεν βοηθάμε το προϊόν και απορώ πως ζητάνε περισσότερα λεφτά κάθε χρόνο. Δεν υπάρχει προσέλευση κόσμου. Μην κοιτάτε τον ΠΑΟΚ, τον Ολυμπιακό και τον Άρη. Η Λάρισα ή ο Παναιτωλικός δεν έχουν κόσμο. Τα Γιάννενα έπαιζαν με τον Παναθηναϊκό και ήταν άδειο το γήπεδο. Πρέπει να ψαχτούμε για αυτό. Είναι ένα πρόβλημα. Εμείς πάμε στο γήπεδο για να κερδίσουμε και όχι να το απολαύσουμε. Όλα είναι βιαστικά».

Για το ντέρμπι ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: «Ένα κακό παιχνίδι. Ήταν ανέλπιστα καλή η ΑΕΚ. Με την είσοδο του Ολιβέιρα δημιούργησε προβλήματα στον ΠΑΟΚ. Είτε το φοβήθηκε η ΑΕΚ είτε δεν ήταν καλός ο ΠΑΟΚ».

Για τους νέους παίκτες και το παράδειγμα του Γιαννούλη: «Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής κάνει 20 παιχνίδια. Πώς να βρει ρυθμό; Πώς να παίξει; Και κάνουν προετοιμασία έναν χρόνο. Δύο μήνες προετοιμασία κάνουμε και μόλις παίζουμε το πρώτο παιχνίδι λέμε ήταν πρώτο παιχνίδι και αναρωτιέμαι εγώ τι έκανες δύο μήνες; Κάνουμε την περισσότερη προετοιμασία στην Ελλάδα για να παίξουμε 20 παιχνίδια. Φυσικά όταν υπάρχει δεύτερο παιχνίδι τότε λέμε ότι υπάρχει κούραση.

Επίσης, δεν έχουμε υπομονή. Διαφωνούσα όταν άκουσα για το Γιαννούλη. Ήταν το καλύτερο αριστερό μπακ που έβλεπα. Πώς είναι δυνατόν αυτό το παιδί να παίζει στον Ατρόμητο και όχι στον ΠΑΟΚ; Όταν τους έλεγα ότι θα παίξει στον ΠΑΟΚ και θα είναι καλύτερος δε με πίστευαν. Έπρεπε να τραυματιστεί ο Βιεϊρίνια και να γίνει ένας κακός προγραμματισμός στον ΠΑΟΚ για να παίξει το παιδί και να σας διαψεύσει όλους. Έχουνε να δούνε τέτοιο μπακ από το Βενετίδη. Από συγκυρία βγήκε το παιδί αυτό. Δεν σκέφτεται κανείς να αντικαταστήσει τον Γιαννούλη τώρα πλέον.

Ο ΠΑΟΚ επειδή έχει οικονομική άνεση και λειτουργεί καλύτερα από όλους βάζει και βάσεις, η ομάδα έχει οργανωθεί και βλέπετε πως μέχρι και στη... Λαμία πηγαίνει με τσάρτερ.

Εάν ο Γιαννούλης έκανε δύο εμφανίσεις στην Ευρώπη, θα ήταν στην Παρί Σεν Ζερμέν! Εάν παίξει μια σεζόν στο Champions League τότε θα φέρει πρόταση 30 εκατομμυρίων.

Ωστόσο, δεν έχουμε υπομονή και φοβόμαστε. Κάνουμε επίσης συγκρίσεις. Για παράδειγμα κάνουμε σύγκριση ένα παιδί με τον Βιεϊρίνια. Ξέρω ότι ο Μιχαηλίδης είναι ένα καλό στόπερ, χτυπάει την μπάλα σαν τον Φαν Ντάικ και έρχεται ο άλλος και λέει ο Βαρέλα είναι καλύτερος. Φυσικά ο Βαρέλα είναι καλύτερος στην ηλικία που βρίσκεται τώρα, πρέπει όμως να συγκρίνεις με τον Βαρέλα στα 18 και εγώ πιστεύω ότι ο Μιχαηλιδης σ' αυτή τη σύγκριση είναι καλύτερος. Ο μικρός θέλει χρόνο και να επιμείνεις σε αυτόν. Θα παίξει καλά. Παρατηρώ ότι σαρώνει ο ΠΑΟΚ στην Κ19 και ούτε ένας δεν είναι στη μεγάλη ομάδα».

Τη μάχη του τίτλου: «Θα κριθεί στα play-offs και στο ποιοι θα μπούνε. Δεν θα κριθεί στα παιχνίδια ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό. Θα είναι δυνατά τα play-offs».

Διαβάστε ακόμη...