Το συγκλονιστικό μήνυμα του ΠΑΟΚ για τη Ρενάτα και η υπόσχεση (pic)

Από sdna.gr: Η «μάχη» που έδωσε η Ρενάτα θα μνημονεύεται για πάντα. Απ΄όλους. Ο ΠΑΟΚ αποχαιρετά τη φίλη του Πανιωνίου με ένα συγκλονιστικό μήνυμα με μια υπόσχεση...
Πηγή: sdna.gr
Το συγκλονιστικό μήνυμα του ΠΑΟΚ για τη Ρενάτα και η υπόσχεση (pic)

Κάποιες μάχες είναι διαφορετικές. Αναμφίβολα πιο σημαντικές. Και η Ρενάτα έδωσε τη δική της. Μια γενναία μάχη, υπενθυμίζοντας σε όλους πως θα πρέπει να διαχωρίζεις τα σοβαρά από τα δευτερεύοντα.

Και το παράδειγμα της Ρενάτα γίνεται υπόσχεση για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος αναφέρει στο μήνυμά του:

«Καμιά φορά οι ποδοσφαιρικές μάχες μας φαίνονται οι σημαντικότερες που έχουμε να δώσουμε. Οι ανταγωνισμοί και οι εντάσεις για το διακύβευμα ενός πρωταθλήματος ή μιας νίκης είναι στην καθημερινή διάταξη.

Για μια στιγμή όμως. Η Ρενάτα δεν θα είναι εδώ. Αυτή η απώλεια είναι πιο σημαντική για το χώρο μας, γιατί ακριβώς κοιτώντας την, επανερχόμασταν στην πραγματικότητα. Αυτές είναι οι σοβαρές μάχες. Τις κερδίζουν και τις χάνουν οι πραγματικοί καθημερινοί ήρωες.

Πέρα από τα συλλυπητήριά μας, καταθέτουμε τον θαυμασμό για τη γενναιότητά της και της υποσχόμαστε ότι πάντα θα προσπαθούμε να διαχωρίζουμε τα σοβαρά από τα δευτερεύοντα. Καλό ταξίδι Πάνθηρα.. #RIP».

Διαβάστε ακόμη...