Ο ΠΑΟΚ δεν είναι… χάρτινος!

Από thessports.gr: Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η απόφαση για απαγόρευση μεταγραφών στον Άρη αν δεν καταθέσει 1.000.000 ευρώ στην FIFA νωρίτερα σήμερα, με τις συζητήσεις για το αν ήταν νόμιμη η χρησιμοποίηση του Ντουρμισάι στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ να φουντώνουν.
Πηγή: thessports.gr
Ο ΠΑΟΚ δεν είναι… χάρτινος!

Κύκλοι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ωστόσο έβαλαν τέλος σε ότι ακούγονταν τις τελευταίες μέρες και κυρίως ώρες, καθώς ξεκαθαρίζουν ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι… χάρτινος και δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να διεκδικήσει βαθμούς που έχασε καθαρά αγωνιστικά στις δικαστικές αίθουσες.

Συγκεκριμένα ανέφεραν: «Η ΠΑΕ δεν ασχολείται με το θέμα. Ο ΠΑΟΚ δεν θα διεκδικούσε ματς στα χαρτιά, ακόμα κι αν δικαιούνται να το πράξει. Δεν ταιριάζει στην φιλοσοφία του ΠΑΟΚ και δεν μπορεί να μιμηθεί ομάδες που το έπραξαν, βάζοντας βόμβα στα θεμέλια του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ασχολούμαστε με τα παιχνίδια που ακολουθούν και τις υποθέσεις που πρέπει να λύσουμε».

Ο ΠΑΟΚ δείχνει ακόμη μια φορά την ανωτερότητα του και εκτός αυτού επικυρώνει αυτό που όλη η φίλαθλη Ελλάδα γνωρίζει, ότι επενδύει ΜΟΝΟ στο αγωνιστικό κομμάτι και μέσα στις τέσσερις γραμμές και δεν ενδιαφέρεται για έξω από αυτό.

Διαβάστε ακόμη...