Ο συνολικός απολογισμός των οπαδικών συλλήψεων στη Θεσσαλονίκη την τελευταία εξαετία

Από sdna.gr:Οι συλλήψεις οπαδών του ΠΑΟΚ, του Άρη και του Ηρακλή που έχουν γίνει στη Θεσσαλονίκη τα τελευταία έξι χρόνια, από τα συγκεντρωτικά στοιχεία των ενεργειών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας
Πηγή: sdna.gr
Ο συνολικός απολογισμός των οπαδικών συλλήψεων στη Θεσσαλονίκη την τελευταία εξαετία

Εντύπωση προκαλούν τα συγκεντρωτικά στοιχεία των ενεργειών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του thestival.gr: "Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του το thestival.gr, από τον Οκτώβριο του 2019 μέχρι σήμερα η ΥΑΒΑΧ έχει αποτρέψει επτά συμπλοκές οπαδών ομάδων της Θεσσαλονίκης. Στο ίδιο χρονικό διάστημα έχει πραγματοποιήσει 34 ελέγχους οπαδών, 101 προσαγωγές και 19 συλλήψεις.

Αίσθηση προκαλούν και τα στοιχεία συλλήψεων της τελευταίας εξαετίας. Την πρωτιά στις συλλήψεις κατέχουν οι οπαδοί του Δικεφάλου. Ακολουθούν με ισάριθμες συλλήψεις οι οπαδοί του Άρη και του Ηρακλή.

Συγκεκριμένα τα τελευταία έξι χρόνια έχουν συλληφθεί 300 οπαδοί του ΠΑΟΚ, 100 οπαδοί του Άρη και 100 οπαδοί του Ηρακλή.

Τα παραπάνω στοιχεία αποτελούν περίτρανη απόδειξη του μεγέθους του προβλήματος της οπαδικής βίας στην δεύτερη σε πληθυσμό πόλη της Ελλάδας".

Διαβάστε ακόμη...