Ο Κούγιας στρέφεται και κατά του ΠΑΟΚ

Από thessports.gr: Μπορεί μέχρι πρότινος ο Αλέξης Κούγιας να έλεγε ότι η παρέμβασή του στην υπόθεση στην ΕΕΑ έχει ως στόχο την Ξάνθη κι αν αποδειχθεί το οτιδήποτε, τότε να υποβιβαστεί, ωστόσο με τις δηλώσεις που έκανε κατά την αποχώρησή του από τη διαδικασία, γίνεται πλέον ξεκάθαρο πως στρέφεται και κατά του ΠΑΟΚ.
Πηγή: thessports.gr
Ο Κούγιας στρέφεται και κατά του ΠΑΟΚ

«Καταθέσαμε την επιχειρηματολογία μας. Εμείς θεωρούμε πως ιδιοκτήτης της Ξάνθης είναι ο Ιβάν Σαββίδης», είπε φεύγοντας, ενώ μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Η ΕΕΑ έλαβε κάποιες σημαντικές προδικαστικές αποφάσεις πάνω σε θέματα που τέθηκαν από τους δικηγόρους του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης. Σε ό,τι αφορά το αίτημά τους να μην παραστεί η ΑΕΛ, η ΕΕΑ ομόφωνα έκανε δεκτό το αίτημα με τη δικαιολογία ότι δεν υπάρχει άμεσα έννομο συμφέρον. Αποφάνθηκε, επίσης, πως ο Ολυμπιακός πρέπει να παραμείνει ως καταγγέλλων. Απέρριψε το κοινό αίτημα όλων των πλευρών για να απομαγνητοφωνηθούν τα πρακτικά, χωρίς να αιτιολογήσει τον λόγο.

Κάποιος ανώνυμος έστειλε σε φακέλους συγκλονιστικά στοιχεία που αφορούν τις ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Ξάνθη. Η ΕΕΑ αποφάσισε να δώσει αντίγραφα μόνο στις δύο ΠΑΕ, αφού, όπως ισχυρίστηκε βάσει του νόμου περί προστασίας προσωπικών δεδομένων δεν δικαιούνται να λάβουν γνώση των στοιχείων ο Ολυμπιακός και η ΑΕΛ. Η διαδικασία διακόπηκε ως τις 2 μ.μ. και στον χρόνο που μεσολαβεί η ΕΕΑ θα προσπαθήσει να τεκμηριώσει τη γνησιότητά τους. Αν είναι δηλαδή τα στοιχεία προκύπτουν από γνήσια έγγραφα».

Διαβάστε ακόμη...