«Απαγορευτικό» σε ΠΑΟΚ και άλλους τρεις από τον Αυγενάκη!

Από paok24.com: Την απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης των φίλων του ΠΑΟΚ στη Λάρισα το Σάββατο, αποφάσισε ο Λευτέρης Αυγενάκης.
Πηγή: paok24.com
«Απαγορευτικό» σε ΠΑΟΚ και άλλους τρεις από τον Αυγενάκη!


"Την απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ., κατά τη διεξαγωγή του αγώνα καλαθοσφαίρισης της 15ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της BASKET LEAGUE , περιόδου 2019 – 2020, μεταξύ των ομάδων K.Α.Ε. ΛΑΡΙΣΑ – Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ., ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 11-01-2020 και ώρα 15:30 στο Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης Λάρισας, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας" αναφέρει η σχετική απόφαση, με τον υφυπουργό αθλητισμού να απαγορεύει επίσης την οργανωμένη μετακίνηση των φίλων του Ολυμπιακού στη Λαμία, την οργανωμένη μετακίνηση των φίλων του Άρη στη Λάρισα αλλά και την οργανωμένη μετακίνηση των φίλων του Ατρόμητου στο Αγρίνιο!

Πάντως, κάθε άλλο παρά απίθανο είναι το ενδεχόμενο φίλοι του ΠΑΟΚ να ταξιδέψουν μεμονωμένα το Σάββατο στη Λάρισα, προκειμένου να συμπαρασταθούν στους παίκτες του Κώστα Χαραλαμπίδη στην προσπάθειά τους να φτάσουν στο πολύτιμο "διπλό".

Διαβάστε ακόμη...