Record: «Στους υποψήφιους για Γιόνι Γκονζάλεζ ο ΠΑΟΚ»

Απο sdna.gr: Σε μεταγραφικό σενάριο εμπλέκει τον ΠΑΟΚ η «Record», αφού η πορτογαλική εφημερίδα σημειώνει ότι ο Δικέφαλος ενδιαφέρεται για τον δανεισμό του Γιόνι Γκονζάλεζ, που πρόσφατα υπέγραψε συμβόλαιο στην Μπενφίκα.
Πηγή: sdna.gr
Record: «Στους υποψήφιους για Γιόνι Γκονζάλεζ ο ΠΑΟΚ»

Όπως σημειώνουν στο ρεπορτάζ τους οι Πορτογάλοι, ο Γιόνι Γκονζάλες βρίσκεται στην Λισαβόνα για να ολοκληρώσει την μετακίνησή του στην Μπενφίκα, με τους «αετούς» στη συνέχεια να παραχωρούν τον 25χρονο Κολομβιανό εξτρέμ με την μορφή του δανεισμού.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της «Record», πιθανοί προορισμοί του πρώην ποδοσφαιριστή της Φλουμινένσε, είναι η Μπορντό, η Γρανάδα, η Μπέτις και ο ΠΑΟΚ, που έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για τον Κολομβιανό μεσοεπιθετικό.

Ο Γιόνι Γκονζάλες ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από την Εμβιγάδο, προτού μετακομίσει στην Τζούνιορ Μπαρανκίγια, με την οποία κατέγραψε 51 συμμετοχές με εννιά γκολ και δύο ασίστ, ενώ επόμενος σταθμός του 25χρονου εξτρέμ ήταν η Φλουμινένσε.

Με τον σύλλογο της Βραζιλίας ο Γιόνι Γκονζάλεζ κατέγραψε 42 εμφανίσεις με εννιά γκολ και πέντε ασίστ, ωστόσο την 1η Ιανουρίου το συμβόλαιο του με την Φλουμινένσε εξέπνευσε και ο νεαρός μεσοεπιθετικός συμφώνησε με την Μπενφίκα για τετραετές συμβόλαιο.

Ο Κολομβιανός εξτρέμ, μάλιστα βρίσκεται από το βράδυ της Τετάρτης στην Λισαβόνα, προκειμένου να ολοκληρώσει την μετακίνηση του στην Μπενφίκα και στη συνέχεια να αναχωρήσει με την μορφή του δανεισμού, προκειμένου να πάρει ρυθμό και παραστάσεις από το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, δεδομένου ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστεί εκτός Λατινικής Αμερικής.

Διαβάστε ακόμη...