«Λύση; 100 ΠΑΟΚτσήδες από 10.000 ευρώ»

Απο inpaok.com: Ο Θανάσης Χατζόπουλος μίλησε για το μπάσκετ του Δικέφαλου
Πηγή: inpaok.com
«Λύση; 100 ΠΑΟΚτσήδες από 10.000 ευρώ»

Ο μπασκετικός ΠΑΟΚ έδειξε σημάδια ανάκαμψης στα δύο τελευταία το παιχνίδια με τον Άρη και τη Νεπτούνας, πετυχαίνοντας ισάριθμες νίκες. Ο Θανάσης Χατζόπουλος, ένας από τους ΠΑΟΚτσήδες που χρηματοδοτούν το μπάσκετ του Δικέφαλου (ενώ έχει και σουίτα στην Τούμπα εδώ και 15 χρόνια...) μίλησε για την ομάδα σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης.

Αρχικά είπε: «Η ομάδα πήρε τα πάνω της με τις δυο προσθήκες, του Μπράουν, που τον ξέραμε όλοι, είναι παίκτης ΝΒΑ και Ευρωλίγκας, αλλά και του Σόρτερ, που κάνει φοβερή δουλειά. Οι δυο παίκτες είναι δώρο της οικογένειας Σαββίδη, η οποία βοηθάει και στην καταβολή φόρων και υποχρεώσεων προς το δημόσιο και είναι υποστηρικτές του τμήματος μπάσκετ, αλλά μην με ρωτάτε γιατί δεν παίρνει και την ομάδα μπάσκετ, δεν θα μπορέσω να απαντήσω εγώ για την οικογένεια Σαββίδη».

Μια σκέψη του για λύση στο μπάσκετ του Δικέφαλου είναι η εξής: «Εάν μπορούσαμε να μαζευτούμε 100 ΠΑΟΚτσήδες και να βάλουμε από 10.000 ευρώ, θα είχαμε λύσει το πρόβλημα του ΠΑΟΚ μια και καλή, θα είχαμε ομαδάρα, αλλά δυστυχώς είμαστε ελάχιστοι, μετρημένοι στα δάχτυλα ενός χεριού αυτοί που βοηθάμε οικονομικά την ομάδα».

Για το γεμάτο γήπεδο στο ματς με τον Άρη είπε: «Το γεμάτο Παλατάκι ήταν μεγάλη υπόθεση στο ματς με τον Άρη. Κάναμε sold out και δεν συνέβη το παραμικρό, κάτι φανταστικό για εμάς όλους».

Σε ερώτηση για τον Μπάνε Πρέλεβιτς είπε: «Ο Μπάνε ήταν πετυχημένος κατά την κρίση μου, προσπάθησε να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα, ποτέ δεν κάθισε στην καρέκλα του προέδρου, ήταν παίκτης μας, προπονητής, τιμ μάνατζερ και πρόεδρος, ενώ τώρα πηγαίνει και βλέπει τα παιχνίδια ανάμεσα στον κόσμο, δεν έρχεται στους επίσημους, δεν θέλει, του αρέσει με τον κόσμο. Ο Μπάνε δεν είχε οικονομική στήριξη, είναι ντροπή να τον κατηγορούμε, γιατί κληρονόμησε τεράστια προβλήματα από την εποχή του Δρόσου κυρίως και προσπαθούσε να τα λύσει, ξεχρεώθηκαν οι παλιές οφειλές, το άρθρο 99, ενώ δεν είχε έσοδα και χορηγίες, αλλά ούτε και πολλά εισιτήρια. Παρακαλώ όσους μπορούν, να έρθουν και να βοηθήσουν οικονομικά την ομάδα μπάσκετ, όσο μπορούν. Εμείς που έχουμε εταιρίες, οι οποίες δεν έχουν καταναλωτικά προϊόντα, βοηθάμε όσο μπορούμε, βάζουμε χορηγίες, ας έρθουν οι άλλοι...».

Τέλος για το ματς του ΠΑΟΚ που ακολουθεί στη Λάρισα τόνισε: «Στη Λάρισα θα πάω σίγουρα, πιστεύω ότι θα έρθουν κι άλλοι ΠΑΟΚτσήδες μεμονωμένοι. Εάν κερδίσουμε εκεί, είναι μεγάλη υπόθεση...».

Διαβάστε ακόμη...