O Αυγενάκης και η γυναίκα του Καίσαρα

Από thessports.gr:Ακόμη και μέσα στη Βουλή, ο πρόεδρος και βουλευτές της Ελληνικής Λύσης αλλά του ΣΥΡΙΖΑ, τον έχουν χαρακτηρίσει κόκκινο υπουργό.
Πηγή: thessports.gr
O Αυγενάκης και η γυναίκα του Καίσαρα

Ο Κυριάκος Βελόπουλος χαρακτήρισε τον Λευτέρη Αυγενάκη "υπηρέτη του Ολυμπιακού". Ο Κώστας Χήτας "υπουργό ερυθρόλευκης απόχρωσης". Ο βουλευτής Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης, είπε ότι "Αυγενάκης και Ολυμπιακός βαδίζουν χέρι χέρι".

Και τι κάνει ο Λευτέρης Αυγενάκης για να δείξει σε όλους ότι όλα αυτά είναι φαντασιώσεις και κακοήθειες;

Μέχρι τώρα, πολλοί λένε ότι δεν κάνει σχεδόν τίποτα σ΄αυτή την κατεύθυνση. Πολλά απ΄ αυτά που κάνει και αποφασίζει θεωρούνται -καλώς ή καλώς- ότι είναι στο πλαίσιο αυτών που τον κατηγορούν.

Σήμερα, ο υφυπουργός αθλητισμού αποφάσισε να αναβάλει το παιχνίδι κυπέλλου Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ, που ήταν προγραμματισμένο για αύριο, επειδή υπάρχουν φόβοι για επεισόδια στην Εθνική οδό, επειδή επίσης αύριο παίζουν Καλαμάτα – Ολυμπιακός!

Αν έπρεπε να αναβάλει ένα παιχνίδι, γιατί δεν ανέβαλε το παιχνίδι Καλαμάτα – Ολυμπιακός, στο οποίο οι ερυθρόλευκοι θα παίξουν με δεύτερη ομάδα; Ή γιατί δεν το μετέθεσε για την Πέμπτη; Αφού ο Ολυμπιακός την Κυριακή θα παίξει στη Λαμία.

Γιατί έπρεπε να αναβάλει το παιχνίδι της ΑΕΚ, πριν ανέβει στην Τούμπα;

Η δικαιολογία ότι ο Ολυμπιακός έχει ευρωπαϊκούς αγώνες, δεν στέκει. Οι αγώνες με την Άρσεναν είναι στο τέλος Φεβρουαρίου. Και μέχρι τότε υπάρχουν τρεις τέσσερις Τετάρτες ελεύθερες. Όσες ακριβώς έχει κι η ΑΕΚ.

Με την απόφαση που πήρε σήμερα ο Αυγενάκης, η ΑΕΚ γλιτώνει ένα παιχνίδι, και μάλιστα δύσκολο, πριν το παιχνίδι της Τούμπας την Κυριακή. Η αθηναϊκή ομάδα, λοιπόν, θα ανέβει ξεκούραστη στη Θεσσαλονίκη.

Η γυναίκα του Καίσαρα δεν φτάνει είναι τίμια, θα πρέπει και να το δείχνει. Το ίδιο ισχύει και για τους υπουργούς.

Διαβάστε ακόμη...