Επιστρέφει με ντέρμπι το PAOK TV!

Aπό inpaok.com:H Super League 2019-20 επιστρέφει στο γήπεδο της Τούμπας με ένα σπουδαίο ντέρμπι. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος και θέλει να επιστρέψει στις νίκες. Η αναμέτρηση θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά μέσω PAOK TV.
Πηγή: inpaok.com
Επιστρέφει με ντέρμπι το PAOK TV!

Το επίσημο κανάλι του Δικεφάλου γράφει τη δική του ιστορία στην τρέχουσα σεζόν και σας προσφέρει όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας για το πρωτάθλημα της Super League.

Εύκολα και απλά, η Τούμπα έρχεται στην οθόνη σας με ένα κλικ και σε Full HD, μέσα από υψηλού επιπέδου τηλεοπτικές παραγωγές, μαζί με εκπομπές πριν, στο ημίχρονο και μετά από κάθε αγώνα.

Η αναμέτρηση κόντρα στην Ένωση θα είναι διαθέσιμη για τους συνδρομητές του επίσημου καναλιού του Δικεφάλου και σε pay per view με κόστος 7,99 ευρώ.

Το PAOK TV συνεχίζει να εξελίσσεται θέλοντας να προσφέρει ένα άρτιο προϊόν στους συνδρομητές του.

Γι αυτό και έχει δίπλα του σημαντικούς συνεργάτες όπως η EDISION, η οποία έχει αναπτύξει τον PAOK TV Full HD Sat Receiver, έναν αποκωδικοποιητή που κάνει κάθε τηλεόραση ικανή να προβάλει έναν αγώνα, αλλά και την Mediastalker, που συμβάλλει στην καταπολέμηση της πειρατείας.

Παράλληλα μεγαλώνει συνεχώς και το δίκτυο των PAOK TV Hotspots, των χώρων εστίασης και δημόσιας προβολής που έχουν διαθέτουν την επαγγελματική συνδρομή στο επίσημο κανάλι του Δικεφάλου.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...