Γερμανικά ΜΜΕ : “Κολωνία και ΠΑΟΚ οι επιλογές του Παπαδόπουλου”

Από thessports.gr: Το μέλλον του Κυριάκου Παπαδόπουλου στο Αμβούργο είναι όπως φαίνεται προδιαγεγραμμένο, αφού εδώ και καιρό είναι εκτός πλάνων και κάνει προπονήσεις με την Κ21 του συλλόγου.
Πηγή: thessports.gr
Γερμανικά ΜΜΕ : “Κολωνία και ΠΑΟΚ οι επιλογές του Παπαδόπουλου”

Τα γερμανικά ΜΜΕ εμπλέκουν τον ΠΑΟΚ στο ποδοσφαιρικό μέλλον του Έλληνα αμυντικού, συνδέοντας την αγάπη του για τον Δικέφαλο.

Αναλυτικά η ιστοσελίδα fussball.news αναφέρει :

"Μήπως ο "Πάπα" μεταβαίνει στην Κολωνία που έχει προπονητή τον Μάρκους Γκίζντολ, που είναι γνωστό ότι διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις; Ή μήπως είναι δυνατόν να πάει στην ομάδα της καρδιάς του, τον ΠΑΟΚ κατά την διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου;

Είναι πλέον σαφές ότι o Παπαδόπουλος δεν θα συνεχίσει στο Αμβούργο. Αυτό δεν οφείλεται μόνο στο μισθό του, που λέγεται ότι υπερβαίνει τα 2.000.000 ευρώ συν τα μπόνους ακόμη και στη δεύτερη κατηγορία. Οι περισσότερες ομάδες αποθαρρύνονται επίσης από το ιστορικό τραυματισμών. Το Αμβούργο θα αρχίσει να προετοιμάζεται για το δεύτερο εξάμηνο του έτους στις 6 Ιανουαρίου και ο 27χρονος αμυντικός πιθανότατα δεν θα είναι στην προετοιμασία της ομάδας. Συνεχίζει να είναι μέλος της ομάδας Κ21, που αρχίζει προετοιμασία μόνο μια εβδομάδα αργότερα. Μέχρι τότε, οι μάνατζερς του θα συνεχίσουν να ερευνούν την αγορά. Ωστόσο, προς το παρόν δεν υπάρχουν μεγάλες ελπίδες για μεταγραφή αν δεν ρίξει τις απαιτήσεις του".

Διαβάστε ακόμη...