Αλλαγή πλάνων για Γ.Σαββίδη με φόντο το Άρης - ΠΑΟΚ

Από sdna.gr : Εκτός προγράμματος σημαντικές υποχρεώσεις κρατούν τον Γιώργο Σαββίδη στο εξωτερικό παρά την αρχική επιθυμία του να βρεθεί και φέτος στο Κλ.Βικελίδης και να ηγηθεί της αποστολής του ΠΑΟΚ.
Πηγή: sdna.gr
Αλλαγή πλάνων για Γ.Σαββίδη με φόντο το Άρης - ΠΑΟΚ

Στο περσινό Άρης - ΠΑΟΚ, ο γιος του μεγαλομετόχου της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ είχε αναλάβει τον ρόλο του αρχηγού αποστολής και βρέθηκε στο Βικελίδης για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση με τους «κίτρινους», κάτι που είχε κάνει και στον Πειραιά, όντας δίπλα στους παίκτες και στο τεχνικό επιτελείο.

Μέχρι χθες στα πλάνα του Γιώργου Σαββίδη ήταν να βρεθεί στην Ελλάδα και να συνοδεύσει και φέτος τους νταμπλούχους Ελλάδος στο πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι για τη νέα χρονιά, προϊδεάζοντας -μάλιστα- και μέσω instagram με μια φωτογραφία από τη σουίτα του Κλ. Βικελίδης (σ.σ. από τη στιγμή των πανηγυρισμών της νίκης), κάνοντας σαφές πως θα το επαναλάβει και το Σάββατο (4/1).

Εκτός προγράμματος σημαντικές υποχρεώσεις, όμως, έφεραν ανατροπή στα πλάνα του και το στέλεχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν θα βρεθεί εν τέλει αυτό το Σαββατοκύριακο στην Ελλάδα και στο παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής της Super League 1.

Όπως διαμήνυσε ο ίδιος στους συνεργάτες του, ωστόσο, θα βρίσκεται κανονικά στο επόμενο σημαντικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ, στη «μάχη» των Δικεφάλων στο γήπεδο της Τούμπας την ερχόμενη Κυριακή.

Διαβάστε ακόμη...