Η… περίεργη στιγμή του Γεωργιάδη στο Νιουκάστλ

Από thessports.gr: Ανήμερα πρωτοχρονιάς, η Νιουκάστλ υποδέχθηκε τη Λέστερ, από την οποία και ηττήθηκε με 3-0. Στο matchday programme της συγκεκριμένης αναμέτρησης, οι "Καρακάξες" φιλοξένησαν μία συνέντευξη του Γιώργου Γεωργιάδη.
Πηγή: thessports.gr
Η… περίεργη στιγμή του Γεωργιάδη στο Νιουκάστλ

Ο νυν τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών του ΠΑΟΚ, αγωνίστηκε στη Νιουκάστλ, τη σεζόν 1998-1999 και στις δηλώσεις που έκανε στο περιοδικό της ομάδας, αποκάλυψε ένα... ανέκδοτο περιστατικό, που συνέβη όταν ο ίδιος επέστρεψε πριν από έναν χρόνο στο Σεντ Τζέιμς Πάρκ.

"Ήταν πολύ περίεργα. Πήγε στο στάδιο και πολύ ευγενικά ζήτησα από τον σεκιουριτά, αν θα μπορούσα να δω το γήπεδο ξανά, γιατί είμαι πρώην παίκτης της ομάδας, αλλά στην αρχή δε με άφησε! Στη συνέχεια είπα το όνομά του και το βρήκαν στον δεύτερο όροφο. Εκεί υπάρχει μία λίστα με όλους τους ξένους που έχουν φορέσει τη φανέλα της Νιουκάστλ. Ένας υπάλληλος το είδε, ήρθε κάτω σε μένα και πολύ ευγενικά με προσκάλεσε στα αποδυτήρια και στη συνέχεια στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου. Ήταν πολύ όμορφα. Τώρα, σχεδιάζω να έρθω με την οικογένειά μου και να παρακολουθήσουμε ένα εντός έδρας παιχνίδι".

Όσο για την παρουσία του στη Νιουκάστλ, ο Γεωργιάδης σχολίασε: "Ήταν μία όμορφη εμπειρία. Η Νιουκάστλ είναι ένα μεγάλο κλαμπ, με σπουδαίους οπαδούς και είναι σε μια όμορφη πόλη. Η οικογένεια μου, τα παιδιά μου, είναι οπαδοίτης Νιουκάστλ".

Διαβάστε ακόμη...