«Πρωτάθλημα και καλύτερη πορεία στην Ευρώπη!»

Από paok24.com: Η διεθνής τερματοφύλακας μίλησε για την μέχρι τώρα πορεία του Δικεφάλου, τον σοβαρό τραυματισμό της Ζωής Νάση, την Εθνική ομάδα, αλλά και τους στόχους της νέας χρονιάς.
Πηγή: paok24.com
«Πρωτάθλημα και καλύτερη πορεία στην Ευρώπη!»

Το 2019 βρήκε για μία ακόμη χρονιά τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ στην κορυφή, με τις «ασπρόμαυρες» να κατακτούν ακόμη ένα πρωτάθλημα και να μπαίνουν με... φόρα τη νέα σεζόν στην οποία παραμένουν αήττητες έχοντας πετύχει 49 γκολ την ώρα που δεν έχουν δεχτεί κανένα!

Η Ανθή Παπακωνσταντίνου, με τη Ζωή Νάση έχουν καταφέρει να κρατήσουν απαραβίαστη την εστία του Δικεφάλου, όμως η δεύτερη μετά από έναν σοβαρό τραυματισμό θα μείνει εκτός για τη συνέχεια της σεζόν.

«Ο τραυματισμός της Ζωής ήταν ένα σοκ για όλη την ομάδα και με στεναχώρησε και εμένα προσωπικά. Τις ημέρες που κάναμε προπόνηση χωρίς αυτήν κάτι έλειπε... Ωστόσο, πρέπει να είμαστε θετικοί και αισιόδοξοι και να της δίνουμε δύναμη γιατί είναι μία εξαιρετική τερματοφύλακας με πολύ μέλλον μπροστά της. Είμαι σίγουρη πως θα καταφέρει να βγει δυνατότερη από όλο αυτό και θα επιστρέψει ακόμα καλύτερη. Από μεριάς μου, της εύχομαι ολόψυχα περαστικά, να έχει υπομονή και δύναμη. Είμαστε δίπλα της και παίζουμε και γι' αυτήν!» αναφέρει στο PAOK24 η Ανθή Παπακωνσταντίνου.

Για την μέχρι τώρα πορεία του ΠΑΟΚ, σχολίασε:

«Είμαστε αρκετά ικανοποιημένες με την μέχρι τώρα πορεία μας. Η αλήθεια είναι ότι δουλεύουμε πολύ σκληρά καθημερινά και αυτό αποδεικνύεται από τις καλές μας εμφανίσεις, αλλά και τους αριθμούς μας. Είναι η πρώτη φορά που έχουμε τόσο καλές αναλογίες στα γκολ υπέρ και κατά και αυτό είναι ένα κίνητρο για εμάς, να τα διατηρήσουμε σε καλά επίπεδα, αλλά και να τα βελτιώσουμε. Στόχος μας φυσικά είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και να προετοιμαστούμε κατάλληλα για τα προκριματικά του Champions League».

Η Παπακωνσταντίνου τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σταθερά και στις κλήσεις της Εθνικής ομάδας με την ίδια να αναφέρει:

«Είναι τιμή για κάθε παίκτρια να αγωνίζεται με το εθνόσημο. Φέτος αυτό που έχει αλλάξει στην Εθνική ομάδα είναι ότι βάλαμε στόχους. Στόχους να φτάσουμε λίγο πιο ψηλά αυτή την ομάδα και να βγούμε καλύτερες από αυτή τη διοργάνωση».

Οι ευχές που στέλνει για τη νέα χρονιά:

«Θα ήθελα να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους με υγεία πάνω από όλα και αισιοδοξία! Όσον αφορά τον ΠΑΟΚ θα ευχηθώ να συνεχίσουμε την καλή πορεία με καλές εμφανίσεις, χωρίς τραυματισμούς και μία καλύτερη πορεία στην Ευρώπη!»

Διαβάστε ακόμη...