Οι Αήττητες ...

Από acpaok.gr: Μετά την κατάκτηση του 14ου πρωταθλήματος, το τμήμα Ποδοσφαίρου Γυναικών ανανεώθηκε ριζικά, ανέλαβε νέο και φιλόδοξο προπονητικό τιμ με την ομάδα να συνδιάζει την εμπειρία των πολύπειρων ποδοσφαιριστριών της, με το ταλέντο και τον ενθουσιασμό των νεαρώτερων κοριτσιών.
Πηγή: acpaok.gr
Οι Αήττητες ...

Η σεζόν ξεκίνησε με την παρουσία της ομάδας στους ομίλους του Women's Champions League. Μία δύσκολη κλήρωση, σε συνδυασμό με το μικρό χρονικό διάστημα συνύπαρξης της ομάδας, έφερε έναν πρόωρο αποκλεισμό με τον Δικέφαλο να κερδίζει εμπειρίες και παραστάσεις, τις οποίες θα χρησιμοποιήσει στην διοργάνωση το καλοκαίρι του 2020.

Επιστρέφοντας από το Βέλγιο, με μία βαλίτσα χωρίς βαθμούς αλλά εμπειρίες και δύο ανταγωνιστικές εμφανίσεις, που αφήσαν ελπίδα για το μέλλον, οι «αμαζόνες» του Δικεφάλου έστρεψαν την προσοχή τους στο πρωτάθλημα.

Στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, με τα μάτια των πρωταθλητριών να γυαλίζουν, η ομάδα ήταν εντυπωσιακή, σκόραρε 19 τέρματα χώρις να δεχθεί κλασσική ευκαιρία από τις αντιπάλους της.

Η επόμενη τριάδα αγώνων είχε έναν εκτός έδρας αγώνα στον Εύοσμο, με τον ΠΑΟΚ Morris να κερδίζει και τον κάκιστο αγωνιστικό χώρο μαζί με τον Αγροτικό με 2-0. Ακολούθησε η αναμέτρηση με τον συμπολίτη Άρη, τον οποίο οι «ισόβιες πρωταθλήτριες» φιλοδώρησαν με πέντε γκολ, χωρίς να δυσκολεύτουν ιδιαίτερα. Την δεύτερη τριάδα αγώνων έκλεισε η οκτάρα στην Κρήτη, απέναντι στον ΟΦΗ.

Στον ορίζοντα του πρωταθλήματος υπήρχαν δύο παιχνίδια στο Προπονητικό Κέντρο της Νέας Μεσήμβριας με τις Ελπίδες Καρδίτσας, τις οποίες ο Δικέφαλος υπέταξε με σκορ 6-0 και με τον έως τότε δεύτερο και δυνατό αμυντικά Ατρόμητο... με τις παίκτριες του ΠΑΟΚ να κάνουν την άμυνα των Περιστεριωτών σμπαράλια με 7 γκολ!

Η τελευταία αναμέτρηση πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων ήταν στην Χαλκίδα απέναντι στις Αβαντίδες, όπου παρά το κουραστικό ταξίδι ήρθε άλλη μία νίκη με μηδέν παθητικό.

Συμπερασματικά, ο πρώτος γύρος έκλεισε για τον ΠΑΟΚ Morris με 49 γκολ υπέρ και μηδέν κατά, σε συνδιασμό με εντυπωσιακές εμφανίσεις, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα, τόσο με αυτοματισμούς που σπάνε την αντίπαλη άμυνα, όσο με ατομικές ενέργειες και εμπνεύσεις των προικισμένων αθλητριών του Δικεφάλου.

Με την ομάδα να έχει κατανοήσει πλέον το πλάνο του προπονητή και τις παίκτριες να έχουν ενστερνιστεί την επαγγελματική νοοτροπία με την οποία πρέπει να δουλεύουν, παράγουν συνδιαστικό ποδόσφαιρο, παρουσιάζουν άριστη αμυντική λειτουργία, και έχουν πλέον την αναγνώριση όλων των αντιπάλων τους.

Ο μαραθώνιος του πρωταθλήματος όμως δεν έχει τελειώσει, με τις αθλήτριες του ΠΑΟΚ Morris να είναι «πεινασμένες» για άλλον ένα τίτλο και πολλά ρεκόρ στην Ελλάδα αλλά και για μία καλύτερη παρουσία στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Διαβάστε ακόμη...