Οικονομίδης: «Μόνη λύση για το μπάσκετ του ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης»

Από sdna.gr:Ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Βασίλης Οικονομίδης, εξέφρασε την απογοήτευση του για την κατάσταση που έχουν περιέλθει οι δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης, ΠΑΟΚ και Άρης, τονίζοντας ότι η μόνη λύση για τον Δικέφαλο, είναι ο Ιβάν Σαββίδης.
Πηγή: sdna.gr
Οικονομίδης: «Μόνη λύση για το μπάσκετ του ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης»

Σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης μίλησε ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Βασίλης Οικονομίδης, που στάθηκε στην τωρινή κατάσταση των ομάδων της Θεσσαλονίκης, τονίζοντας ότι έφτασαν σε αυτό το κρίσιμο σημείο, εξαιτία στις αστοχίες προηγούμενων ετών.

Παράλληλα, τόνισε ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, είναι η μοναδική λύση που υπάρχει για την σωτηρία του τμήματος μπάσκετ του Δικεφάλου.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται ΠΑΟΚ και Άρης: «Δημιουργεί άσχημο συναίσθημα αυτή η κατάσταση. Φτάσαμε σε σημείο να παίζουν αγώνα ζωής ή θανάτου ο ΠΑΟΚ με τον Άρη. Δεν μπορείς να περιγράψεις με μια λέξη τις αιτίες που οδήγησαν τις δύο ομάδες σε αυτήν την κατάσταση. Ευθύνονται αστοχίες ετών. Θα είναι λυπηρό να υποβιβαστούν δύο ομάδες που έγραψαν ιστορία στο ελληνικό μπάσκετ».

Για το αν μπορεί να δώσει τη λύση ο Ιβάν Σαββίδης: «Το έχει αποδείξει στο ποδόσφαιρο ότι μπορεί. Στο μπάσκετ δεν ξέρω αν θέλει να ασχοληθεί. Μακάρι να ασχοληθεί και να βοηθήσει την ομάδα».

Για το αν ο Ιβάν Σαββίδης αποτελεί τη μόνη λύση για το μπάσκετ του ΠΑΟΚ: «Δυστυχώς ναι, διότι η πόλη δεν έχει το παραγοντικό δυναμικό, ώστε ένα γκρουπ ανθρώπων να πάρει την ομάδα και να την κρατήσει σε ένα αξιοπρεπές επίπεδο. Οι φίλαθλοι βοηθούν όσο μπορούν, αλλά δεν φτάνει».

Διαβάστε ακόμη...