Μεταγραφική κινητικότητα στην ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ

Απο sdna.gr: Κινητικότητα παρατηρείται στην ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ, αφού οι άνθρωποι του Δικεφάλου έχουν βγει στην αγορά για την ενίσχυση της ομάδας ενόψει της συνέχειας.
Πηγή: sdna.gr
Μεταγραφική κινητικότητα στην ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ

Οι ιθύνοντες της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ, έχουν καταθέσει ήδη προτάσεις σε διαγώνιους περιμένωντας την απάντησή τους, με το όνομα του Βαν Ντεν Ντρις να βρίσκεται ψηλά στην μεταγραφική λίστα του Δικεφάλου.

Η ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ, ωστόσο θα βγει στην αγορά και για ξένο κεντρικό, με τους μάνατζερ να έχουν κάνει ήδη τις προτάσεις τους στους ανθρώπους του Δικεφάλου, που εξετάζουν τις περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει.

Στον ΠΑΟΚ προτάθηκε και η περίπτωση του πολύπειρου Νόβιτσα Μπιέλιτσα, που έχει κάνει σπουδαία καριέρα σε Ιταλία, Τουρκία και Γαλλία, όμως στα 36 του παραμένει ανενεργός εδώ και 10 περίπου μήνες.

Τελευταίος σταθμός του έμπειρου κεντρικού ήταν το πρωτάθλημα της Ινδίας, με τους επιτελείς του Δικεφάλου, να φέρνουν τον Σέρβο αθλητή στην Θεσσαλονίκη το επόμενο διάστημα προκειμένου να δοκιμαστεί και αναλόγως θα παρθεί η απόφαση για το αν θα κινηθεί ο ΠΑΟΚ για την απόκτηση του, ανάλογα και με το τι παίκτες θα είναι διαθέσιμοι στην μεταγραφική περίοδο που ανοίγει την 1η Ιανουαρίου.

Οι επιτελείς του ΠΑΟΚ, άλλωστε, έχουν θέσει ως προτεραιότητα την απόκτηση διαγώνιου και στον Δικέφαλο, θέλουν πριν την αλλαγή του χρόνου να έχουν κλείσει το συγκεκριμένο θέμα, με την παίκτη που θα ξεχωρίσει από την μακροσκελή λίστα των «ασπρόμαυρων».

Εφόσον κλείσει και τυπικά το θέμα της απόκτηση του διαγώνιου, τότε θα παρθεί οριστικά και η απόφαση για το αν θα γίνει και νέα αλλαγή στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...