«Εξετάζει» Μπιέλιτσα ο ΠΑΟΚ

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ για το πρώτο μισό της σεζόν αναγκάστηκε να αγωνιστεί χωρίς ξένο κεντρικό με το «βάρος» να πέφτει στους Τακουρίδη, Γάτση, Χαραλαμπίδη.
Πηγή: paok24.com
«Εξετάζει» Μπιέλιτσα ο ΠΑΟΚ

Ο τραυματισμός του Τακουρίδη δημιούργησε όπως ήταν φυσικά μεγάλο «πονοκέφαλο» στους «ασπρόμαυρους» που όλο αυτό το διάστημα αναζητούσαν διαθέσιμους ξένους κεντρικούς για να ενισχύσουν την ομάδα στο φιλέ.

Ο Δικέφαλος εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του 36χρονου Σέρβου κεντρικού Νόβιτσα Μπιέλιτσα, ενός παίκτη που έχει «παραστάσεις» στο παρελθόν από μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (Ιταλίας, Γαλλίας, ενώ έχει περάσει και από Τουρκία), όμως το «αγκάθι» στην περίπτωση του είναι το γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα έχει μείνει χωρίς ομάδα.

Γι' αυτό το λόγο και οι πληροφορίες θέλουν τον ΠΑΟΚ να φέρνει στη Θεσσαλονίκη τον ύψους 2,02 κεντρικό ώστε να τον δοκιμάσει και εν συνεχεία να αποφασίσει αν θα τον διατηρήσει στο ρόστερ του ή θα αναζητήσει εκ νέου στην αγορά ξένο παίκτη για τη συγκεκριμένη θέση.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός έχει πάρει «φωτιά» στα γραφεία των κυπελλούχων Ελλάδας με αρκετά μέτωπα να είναι ανοιχτά, αφού αναζητείται ξένος διαγώνιος (έχουν ακουστεί τα ονόματα των Ντεν Ντρις και Λούμποριτς χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν εξετάζονται και άλλες περιπτώσεις), Έλληνας κεντρικός (προβάδισμα έχει ο Αρμενάκης), ξένος κεντρικός με τα δεδομένα να παρουσιάζονται πιο πάνω, αλλά και φυσικά το τι θα γίνει με το υπόλοιπο ρόστερ και την παρουσία του Ιλίνιχ σε αυτό και στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Διαβάστε ακόμη...