«Ψηλά στη λίστα της Φιορεντίνα ο Ίνγκασον»

Απο paok24.com: Τι αναφέρει δημοσίευμα βελγικής ιστοσελίδας για τον Ισλανδό στόπερ του #PAOK
Πηγή: paok24.com
«Ψηλά στη λίστα της Φιορεντίνα ο Ίνγκασον»


Με το ενδιαφέρον της Φιορεντίνα για την απόκτηση του Ίνγκι Ίνγκασον ασχολήθηκε ιστοσελίδα του Βελγίου, λόγω της θητείας του Ισλανδού στόπερ στη Λόκερεν από τον Φεβρουάριο του 2015 έως τον Ιανουάριο του 2017.

"Η Λόκερεν βίωσε ένα δραματικό 2019, αλλά ένας πρώην ποδοσφαιριστής της ενδεχομένως να πάρει μία πολύ καλή μεταγραφή. Ο Σβέριρ Ίνγκασον, βρίσκεται ψηλά στη λίστα της Φιορεντίνα, με τον Ισλανδό να αγωνίζεται πλέον για τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης.

Πριν από ένα χρόνο, ο ΠΑΟΚ τον απέκτησε από τη Ροστόφ με 4 εκατομμύρια ευρώ. Με τους Ρώσους, ο Ισλανδός στόπερ τα πήγε εξίσου καλά, οι οποίοι τον απέκτησαν από τη Γρανάδα με 2 εκατομμύρια ευρώ. Οι Ισπανοί κατάφεραν τον Ιανουάριο του 2017 να αγοράσουν τον Ίνγκασον από την Λόκερεν με 1,6 εκ. ευρώ, με τον 26χρονο ποδοσφαιριστή να αγωνίζεται σε αυτή για δύο χρόνια και να είναι μια υπολογίσιμη δύναμη" αναφέρει χαρακτηριστικά το κείμενο της "voetbalnieuws.be", το οποίο φέρει τον τίτλο "Ο Ίγκανσον στον δρόμο για τη Φιορεντίνα".

Aξίζει δε να υπενθυμιστεί πως πριν από λίγα 24ωρα, ο σκάουτερ των "Βιόλα", Φαμπρίτσιο Μπερτούτσι, παραδέχθηκε δημοσίως μιλώντας σε ιταλικά Μέσα πως ο Ισλανδός βρίσκεται στα υπόψη του συλλόγου της Φλωρεντίας 

Διαβάστε ακόμη...