«Ο ΠΑΟΚ θα πάρει και το φετινό νταμπλ»

Από inpaok.com: Ο ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό φαίνεται ότι θα παλέψουν και φέτος για τον τίτλο, αλλά σύμφωνα με τον Απόστολο Τσουρέλα, ο Δικέφαλος θα είναι η ομάδα που θα πάρει και φέτος το πρωτάθλημα.
Πηγή: inpaok.com
«Ο ΠΑΟΚ θα πάρει και το φετινό νταμπλ»

Ο παλαίμαχος του ΠΑΟΚ μιλώντας σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης αναφέρθηκε στη μάχη του τίτλου και τόνισε: «Η πορεία του ΠΑΟΚ δείχνει ότι αυτός θα πάρει και το φετινό νταμπλ. Έχει όλα τα φόντα, όπως ποιότητα ποδοσφαιριστών, δυνατότητες και εναλλακτικές λύσεις, που δείχνουν ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι ο πρωταθλητής, δεν μπορεί να τον κοντράρει έως τέλους ο Ολυμπιακός, αν και ο πόλεμος που γίνεται σε βάρος του ΠΑΟΚ είναι κάτω από τη ζώνη. Προσπαθούν να αλλάξουν την κατάσταση με παρεμβάσεις και πιέσεις, αλλά ο ΠΑΟΚ θα το χάσει, μόνο εάν αυτοκτονήσει».

Τι πρέπει να προσέξει ο Δικέφαλος στη συνέχεια; «Πιστεύω ότι θα πρέπει να προσεχθεί το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, γιατί η ομάδα του Πειραιά στοχεύει αλλού. Θα προσπαθήσει πάση θυσία να μην γίνει το ματς στην Τούμπα και να τιμωρηθούμε. Εμείς πρέπει να τους πάρουμε αγκαλιά έξω από το γήπεδο, να μην συμβεί το παραμικρό και να μπουν κανονικά, να παίξουν το παιχνίδι, να χάσουν αγωνιστικά και να φύγουν. αυτοί δεν θέλουν να έρθουν να παίξουν, θυμηθείτε την περίπτωση του Γκαρθία...».

Για το ματς του ΠΑΟΚ με τον Άρη στο Χαριλάου είπε: «Το Άρης-ΠΑΟΚ θα είναι δύσκολο παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ, για πολλούς λόγους, αλλά οι δυνατότητες του ΠΑΟΚ είναι καλύτερες από εκείνες του Άρη, υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις που δεν έχει ο Άρης, ακόμη και ο Βαρέλα βρίσκεται στον ΠΑΟΚ και ο Ίνγκασον που αγωνίζεται, μας έχει αποδείξει ότι ουδείς αναντικατάστατος. Το ίδιο συνέβη και με τον Μίσιτς, που δεν πρέπει να βγει ποτέ, αλλά και τον τερματοφύλακα Ζίβκοβιτς που κέρδισε την θέση».

Διαβάστε ακόμη...