Λύμουρα: «Να παλέψουμε σε όλα τα παιχνίδια...»

Από acpaok.gr: Η Λολίτα Λύμουρα μίλησε στο acpaok.gr για την πορεία της ομάδας μέχρι τώρα, καθώς και για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου, ενώ ακόμη έστειλε και τις δικές της ευχές.
Πηγή: acpaok.gr
Λύμουρα: «Να παλέψουμε σε όλα τα παιχνίδια...»

Για το πρώτο μισό της αγωνιστικής περιόδου, που μόλις ολοκληρώθηκε...

«Στόχος του ΠΑΟΚ από την αρχή της χρονιάς ήταν η ανάδειξη Ελληνίδων αθλητριών, γι' αυτό και αποφάσισε η διοίκηση να έχει δύο ξένες αθλήτριες αντί τριών που έχουν όλες οι ομάδες επενδύοντας και στο παρόν αλλά και στο μέλλον. Αν εξαιρέσουμε την ήττα στην έδρα μας από τον Α.Ο. Σπόρτινγκ, όλα τα ματς στην έδρα μας τα παλέψαμε, όμως αυτό δεν αρκεί για τη συνέχεια, γιατί βλέπουμε πως όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί και φαίνεται πως το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο και υπάρχουν πολλές ομάδες που παλεύουν για να αποφύγουν τα play out. Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικές στον β' γύρο και να περιορίσουμε τα λάθη και τις κακές μέρες».

Τι να περιμένουμε στη συνέχεια του πρωταθλήματος;

«Να περιμένουμε μια ακόμα πιο ανταγωνιστική ομάδα, εφόσον δουλεύουμε πολύ, παρά την ατυχία τραυματισμού της Alexis Vaioletama. Όλες οι ομαδες είναι με 3 ξενες και βρεθήκαμε σε μειονεκτική θέση εμείς παίζοντας με μια ξένη μετά τον τραυματισμό της Alexis. Πρέπει να αποφύγουμε γρήγορα κάθε κακή σκέψη για τα play out, να παλέψουμε σε όλα τα ματς και στην έδρα μας να έχουμε τη μικρότερη δυνατή απώλεια στην συνέχεια».

Οι δικές σου ευχές προς τον κόσμο του ΠΑΟΚ...

«Υγεία και αγάπη σε όλο τον κόσμο και να έχουμε δίπλα μας αληθινούς ανθρώπους. Επιτυχίες σε όλα τα τμήματα του ΠΑΟΚ. Να χαμογελάτε πάντα!».

Διαβάστε ακόμη...