Στον προθάλαμο της Εθνικής Σερβίας ο Ζίβκοβιτς!

Από paok24.com: Την πόρτα της Εθνικής Σερβίας χτυπάει ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς μέσω των εμφανίσεων του κάτω από τα δοκάρια του ΠΑΟΚ.
Πηγή: paok24.com
Στον προθάλαμο της Εθνικής Σερβίας ο Ζίβκοβιτς!

Αυτό αναφέρει τουλάχιστον η σέρβικη ιστοσελίδα "hotsport.rs", τονίζοντας χαρακτηριστικά πως ο 30χρονος τερματοφύλακας του Δικεφάλου θα λάβει πρόσκληση από τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Σερβίας, Λιούμπισα Τουμπάκοβιτς, για το μπαράζ με τη Νορβηγία τον Μάρτιο με "φόντο" την τελική φάση του Euro 2020.

"O Ζίβκοβιτς θα μπορούσε να ενισχύσει τον ανταγωνισμό στην Εθνική στη θέση του τερματοφύλακα και να δημιουργήσει μία δυνατή τριάδα μαζί με τους Ντμίτροβιτς και Ραϊκοβιτς.

Ο εξαιρετικός τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, προστατεύει με ασφάλεια την εστία των "ασπρόμαυρων" που επέστρεψαν και πάλι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, επιβεβαιώνοντας την ποιότητά του και καταφέρνοντας να γίνει ένας από τους αγαπημένους των οπαδών.

Μετά από 16 αγωνιστικές, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην κορυφή και ο Ζίβκοβιτς θα έχει την ευκαιρία να συνεχίσει τα καλά παιχνίδια στη συνέχεια της σεζόν, ενώ αναμένεται να πάρει πρόσκληση για το μπαράζ με τη Νορβηγία τον Μάρτιο" αναφέρει μεταξύ άλλων το επίμαχο δημοσίευμα.

Αξίζει δε να σημειωθεί πως έχουν περάσει 4,5 χρόνια από την τελευταία φορά που ο Ζίβκοβιτς κλήθηκε στην Εθνική Σερβίας (κάθισε στον πάγκο των "Αετών" στο φιλικό με το Αζερμπαϊτζάν στις 7/6/2015 και στο παιχνίδι με τη Δανία στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Euro 2016 στις 13/6/2015), με την πιθανή επιστροφή του σε αυτή να συνιστά μία πολύ μεγάλη υπόθεση για τον ίδιο αλλά και τον ΠΑΟΚ. Πόσω μάλλον, εάν καταφέρει να καταγράψει την πρώτη του εμφάνιση κάτω από την εστία της πατρίδας του...

Διαβάστε ακόμη...