Αυτοί που βγήκαν… μπροστά

Απο inpaok.com: Οι παίκτες του ΠΑΟΚ που ξεχώρισαν
Πηγή: inpaok.com
Αυτοί που βγήκαν… μπροστά

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει με τα φρένα σπασμένα στο πρωτάθλημα της Super League1, με τον Δικέφαλο την φετινή σεζόν να βρίσκει πρωταγωνιστές στα πρόσωπα παικτών, που ξεκίνησαν την χρονιά ως... αουτσάιντερ για την βασική ενδεκάδα.

Πρώτος και καλύτερος ο Γιόζιπ Μίσιτς, που έχει εξελιχθεί στο βαρόμετρο της μεσαίας γραμμής του Δικεφάλου, με τον 26χρονο Κροάτη χαφ, να πραγματοποιεί μια από τις καλύτερες σεζόν της καριέρας του.

Ο Μίσιτς μέχρι τώρα σε 18 εμφανίσεις, μετράει πέντε γκολ και έξι ασίστ, αποτελώντας μια από τις σταθερές του Αμπέλ Φερέιρα, με τον Κροάτη από την 1η Σεπτεμβρίου και την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στην Τούμπα, να μην... βγαίνει από την ενδεκάδα του Δικεφάλου.

Ο Σφιντέρσκι... εκτόπισε τον Άκπομ

Ο νεαρός Πολωνός επιθετικός στο ξεκίνημα της σεζόν έδινε την δική του μάχη για μια θέση στην κορυφή της επίθεσης του ΠΑΟΚ, με τον Τσούμπα Άκπομ να έχει το προβάδισμα, κάτι που φάνηκε και από τα πρώτα ματς της σεζόν.

Ο 23χρονος άσος, ωστόσο, μέσα από τις εμφανίσεις του κατάφερε να... εκτοπίσει τον Άγγλο επιθετικό, καταφέρνοντας να σημειώσει εφτά γκολ στο πρωτάθλημα και να φιγουράρει στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ του Δικεφάλου.

Ο «Βίκινγκ» φώναξε παρών

Ακόμη μια περίπτωση παίκτη που βγήκε... μπροστά, είναι αυτή του Σβέριρ Ίνγκασον, με τον Ισλανδό κεντρικό αμυντικό να περιμένει καρτερικά την δική του ευκαιρία και μόλις του παρουσιάστηκε την άρπαξε από τα μαλλιά.

Ο 26χρονος στόπερ, μετά τον τραυματισμό του Φερνάντο Βαρέλα, πήρε την ευκαιρία του και μέσα από τις εμφανίσεις του ανάγκασε τον Αμπέλ Φερέιρα να τον υπολογίζει ως βασικό, δείχνοντας ότι ο ΠΑΟΚ διαθέτει μια τριάδα πολύ ποιοτικών κεντρικών αμυντικών.

Ο Ίνγκασον εκτός των αμυντικών του καθηκόντων, έδειξε και τις επιθετικές του αρετές, δεδομένου ότι μετράει ήδη τέσσερα γκολ, «χτυπώντας» δύο φορές στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο στο γήπεδο της Τούμπας.

Διαβάστε ακόμη...