«Θα περάσω στο Τόκιο!»

Ο πυγμάχος του ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Νανιτζανιάν, μίλησε για το Premium Boxing Event, που πραγματοποιήθηκε στο PAOK Sports Arena, για το κλίμα που επικρατούσε στο Παλατάκι, για τον Ρόι Τζόουνς, για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα, αλλά και για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο.
Πηγή: inpaok.com
«Θα περάσω στο Τόκιο!»

Για το event που πραγματοποιήθηκε στο PAOK Sports Arena:

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Πολύ ωραία εμπειρία, πολλοί αθλητές. Εγώ ήμουν στο ερασιτεχνικό κομμάτι όμως, διότι έχω και τα προολυμπιακά και θα με ενοχλήσει στην καριέρα μου αν μπω στα επαγγελματικά. Έπαιξα με έναν Ρώσο αθλητή και έμπειρο απ' ότι είδα. Τρείς γύρους παίξαμε, πήγε στα σημεία, πιστεύω κάναμε έναν πολύ ωραίο αγώνα και εντυπωσίασα όλους τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, που ήταν εκεί και σήκωσα την σημαία της ομάδας, μπροστά σε όλους!»

Για το κλίμα που επικρατούσε:

«Ήταν πολύ ωραία. Πρώτη φορά γίνεται μια τόσο μεγάλη διοργάνωση στη Θεσσαλονίκη. Πιστεύω να μην είναι η τελευταία φορά, να υπάρξουν κι άλλα τέτοια, ώστε και το άθλημά μας να γίνει πιο γνωστό».

Για τον Ρόι Τζόουνς:

«Ήταν μια τεράστια εμπειρία που τον γνωρίσαμε και μακάρι να ήταν μαζί μας σε κάθε προπόνηση. Αλλά εμείς έχουμε τον δικό μας δάσκαλο, πιστεύουμε σε αυτόν και δεν χρειαζόμαστε κανέναν».

Για το μετάλλιο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα:

«Αυτές οι δύο εβδομάδες ήταν πολύ δύσκολες για μένα, γιατί έπαιξα τέσσερις αγώνες στη Σπάρτη, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανδρών, έπαιξα τέσσερις αγώνες συνεχόμενους κάθε μέρα, πιστεύω είχα την πιο δύσκολη κλήρωση. Δυνατοί αντίπαλοι, έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό και έτσι μπόρεσα να μπω στο βάθρο».

Για τα προολυμπιακά:

«Αυτό με τα προολυμπιακά θα είναι τον Απρίλιο, πάντως σίγουρα με την καινούρια χρονιά θα μπω δυνατά. Στόχος μου φυσικά είναι να μπω στην τετράδα, για να περάσω στο Τόκιο και πιστεύω πως θα το κάνω!»

Διαβάστε ακόμη...