Η κοινή... πρωτιά των Ελ Αραμπί, Κρέσπο, Ντιγκινί και Φιγκεϊρέδο

Από sdna.gr: Κρέσπο, Ντιγκινί, Ελ Αραμπί και Φιγκεϊρέδο μοιράζονται μια άτυπη πρωτιά καθώς είναι οι τέσσερις ποδοσφαιριστές με τα περισσότερα δοκάρια στο πρωτάθλημα της Super League 1, μέχρι σήμερα.
Πηγή: sdna.gr
Η κοινή... πρωτιά των Ελ Αραμπί, Κρέσπο, Ντιγκινί και Φιγκεϊρέδο

Τι κοινό μπορεί να έχουν οι Ελ Αραμπί, Ντιγκινί, Φιγκεϊρέδο και Κρέσπο ; Η απάντηση έρχεται μέσα από την στατιστική. Οι τέσσερις ποδοσφαιριστές, έχουν από τρία δοκάρια στην μέχρι τώρα πορεία τους στο πρωτάθλημα και μοιράζονται μια άτυπη πρωτιά στο πρωτάθλημα της Super League 1.

Μάλιστα και οι τέσσερις, έχουν ακριβώς ίδιες συμμετοχές (15), πράγμα που σημαίνει ότι σημαδεύουν το δοκάρι ανά πέντε παιχνίδια.

Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ, Χοσέ Άνχελ Κρέσπο, είναι ο μοναδικός της «παρέας» που αγωνίζεται κάτω από την μεσαία γραμμή, αλλά συχνά προωθείται στις στημένες φάσεις του Δικεφάλου, με αποτέλεσμα να πρωταγωνιστεί στην συγκεκριμένη κατηγορία. Επιπλέον έχει συμμετοχή σε τέσσερα τέρματα της ομάδας του, με δύο γκολ και δύο ασίστ.

Από την πλευρά του Ελ Αραμπί είναι ο πρώτος σκόρερ της κατηγορίας με εννέα τέρματα και τα δοκάρια να του έχουν στερήσει τρία επιπλέον γκολ. Ο Μαροκινός άσος του Ολυμπιακού ανήκει επίσης στους ποδοσφαιριστές με τις περισσότερες τελικές στο πρωτάθλημα της Super League 1.

Ο Νικολά Ντιγκινί είναι ο εκπρόσωπος του Άρη στην συγκεκριμένη κατηγορία και ένας εκ των παραγωγικότερων ποδοσφαιριστών των «κιτρινόμαυρων». Με τρία γκολ και μια ασίστ σε 15 παιχνίδια, μάλιστα μετράει και ένα χαμένο πέναλτι κόντρα στον ΟΦΗ την πρώτη αγωνιστική της Super League 1.

Ο Φιγκεϊρέδο κλείνει την τετράδα, ο 23χρονος επιθετικός του ΟΦΗ στην πρώτη του σεζόν στο ελληνικό πρωτάθλημα, έχει καταφέρει να «κλέψει» τις εντυπώσεις. Αποτελεί ένα από τα επιθετικά όπλα της ομάδα του Γιώγιου Σίμου, με τέσσερα γκολ σε 19 τελικές προσπάθειες, με τις τρεις εξ αυτών να βρίσκουν το δοκάρι.

Διαβάστε ακόμη...