«Δεν έχουμε φτάσει στο ταβάνι μας»

Από inpaok.com; Ο ΠΑΟΚ έκλεισε εντυπωσιακά τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το 2019 κερδίζοντας με 5-1 στην Τούμπα τον Ατρόμητο. Έτσι βρίσκεται πλέον μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο Δημήτρης Λημνιός μιλώντας στο PAOK TV επισήμανε ότι ο Δικέφαλος δεν έχει φτάσει ακόμα στο ταβάνι του!
Πηγή: inpaok.com
«Δεν έχουμε φτάσει στο ταβάνι μας»

Αρχικά επισήμανε: «Με τον Πανιώνιο δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Θέλαμε να κλείσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το 2019 και στα αποδυτήρια είπαμε πως πρέπει να έχουμε ένταση όλοι μας στο γήπεδο και αυτό φάνηκε γιατί πιέζαμε τον αντίπαλο που δε μας δημιούργησε προβλήματα και ήταν από τα καλύτερα μας παιχνίδια. Τώρα πρέπει να ηρεμήσουμε και να μπούμε στο 2020 με χαμηλά το κεφάλι».

Για το γεμάτο ρόστερ του ΠΑΟΚ: «Κάθε παίκτης στο ρόστερ του ΠΑΟΚ είναι ξεχωριστός έχει τη δική του ποιότητα. Όλοι χρειάζονται. Ο ΠΑΟΚ έχει παίκτες που τα έχουν όλα και αυτό βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο».

Για το ματς με Ατρόμητο: «Για εμάς κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό, θέλουμε πάντα να είμαστε πρώτοι και τώρα εκμεταλλευτήκαμε την απώλεια του Ολυμπιακού και το καταφέραμε».

Για τον Φερέιρα: «Ο προπονητής χρειαζόταν χρόνο και στήριξη για να περάσει τα θέλω του. Ο κόσμος γκρινιάζει αν δεν παίζουμε καλά, αλλά μας στήριξε και εμείς αρχίσαμε να παίζουμε καλύτερα. Δε φτάσαμε όμως στο ταβάνι μας. Έχουμε πράγματα να βελτιώσουμε, μας το λέει καθημερινά ο προπονητής».

Για τη δική του παρουσία στον ΠΑΟΚ: «Πριν 2-3 χρόνια αν μου το έλεγε κάποιο δε θα το πίστευα σχετικά με το πού θα ήμουν σήμερα. Όμως εγώ ήξερα από την αρχή σε ποια ομάδα ήρθα, τις απαιτήσεις που υπάρχουν. Τίποτα δε μου χαρίστηκε, το κέρδισα με το σπαθί μου. Ήταν μία καλή χρονιά, βελτιώνομαι συνεχώς και με εμπιστεύεται ο προπονητής και ο κόσμος».

Σχετικά με την παρουσία του στην Εθνική: «Δίνω τα πάντα με το εθνόσημο. Ξέρουμε πού ήταν η Εθνική και που είναι τώρα. Χρειάζεται αλλαγή. Περιμένω τη νέα μου κλήση».

Για τον Ίνγκασον και τα γκολ που πετυχαίνει απάντησε: «Μακάρι να συνεχίσει να σκοράρει, έχει ψυχολογία και τον εμπιστεύεται ο προπονητής».

Διαβάστε ακόμη...