Καλά Χριστούγεννα από τις αήττητες «Ισόβιες Πρωταθλήτριες»

Από acpaok.gr: Άλλη μία νίκη και άλλο ένα clean sheet για τον ΠΑΟΚ Morris, μετά από ένα δύσκολο ταξίδι, στην Χαλκίδα κόντρα στις Άβαντες με 0-2, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Α' Εθνικής κατηγορίας γυναικών.
Πηγή: acpaok.gr
Καλά Χριστούγεννα από τις αήττητες «Ισόβιες Πρωταθλήτριες»

Στο πρώτο ημίχρονο ο Δικέφαλος ήταν κυρίαρχος στο γήπεδο χωρίς όμως να καταφέρει να ξεκλειδώσει την άμυνα των Αβαντίδων, έχοντας χάσει σημαντικές ευκαιρίες με την Betancourt και την Βαρδαλή, να μην μπορούν να στείλουν την μπάλα στα δίκτυα.

Με το καλημέρα στο δεύτερο ημίχρονο οι ασπρόμαυρες άνοιξαν το σκορ με ωραίο πλασέ της Gisela Betancourt. Στο 71' σύγχυση στην άμυνα των Αβαντίδων, η Δημητρίου σκοράρει σε κενή εστία για το 0-2.

Τα κορίτσια του Σπύρου Φιλίππου απέδειξαν για άλλη μία φορά ότι είναι το στολίδι του ελληνικού ποδοσφαίρου, παίζοντας όμορφο και συνδυαστικό ποδόσφαιρο, ενώ κράτησαν το «μηδέν» στην άμυνα για ένα ακόμη παιχνίδι.

Επόμενος αγώνας για τον ΠΑΟΚ Morris, από την νέα χρονιά, εντός έδρας στο Προπονητικό Κέντρο Νέας Μεσήμβριας απέναντι στα Τρίκαλα 2011, στις 12 Ιανουαρίου.

Ημίχρονο: 0-0

Τελικό: 0-2

Σκόρερς: Betancourt, Δημητρίου

ΠΑΟΚ Morris (Φιλίππου): Παπακωνσταντίνου, Πατερνά, Χατζηγιαννίδου, Γκάτσου, Καραπέτσα (55' Μήτκου), Στράντζαλη, Πίτσιου (55' Κακαμπούκη), Βαρδαλή (80' Δοϊράνλη), Δημητρίου, Betancourt (85' Ακριβάκη), Πούλιου

Διαβάστε ακόμη...