Η κλάση του Βιεϊρίνια

Από inpaok.com:Την όγδοή του εμφάνιση με τα «ασπρόμαυρα» πραγματοποίησε για τη φετινή σεζόν ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, στη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη με 0-2, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Super League.
Πηγή: inpaok.com
Η κλάση του Βιεϊρίνια

Ο Δικέφαλος, που τα βρήκε... σκούρα στο πρώτο ημίχρονο, ξεκλείδωσε άμεσα την άμυνα των «πανθήρων» στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς με τα γκολ των Ίνγκασον (48′) και Άκπομ (62′) καθάρισε ακόμα μία εκτός έδρας νίκη.

Για να έρθουν αυτά τα δύο τέρματα, χρειάστηκε το... μαγικό δεξί του Βιεϊρίνια, ο οποίος πραγματοποίησε δύο εξαιρετικές εκτελέσεις κόρνερ, οι οποίες ήταν εξαιρετικά πανομοιότυπες, καθώς είχαν ως αρχικό στόχο τον Λέο Μάτος, ενώ στη συνέχεια η μπάλα κατέληξε εις διπλούν στα δίχτυα.

Ο Πορτογάλος, έδειξε γι'ακόμα μια φορά την ποιότητα που τον διακατέχει, καθώς με την παρουσία του κατάφερε να ανοίξει διαδρόμους στην άμυνα του Πανιωνίου, ενώ δημιούργησε και μία υπέροχη συνεργασία με τον Γιαννούλη, η οποία θα μπορούσε να επιφέρει ακόμα ένα τέρμα, αν ο Αουγκούστο δεν αστοχούσε από πλεονεκτική θέση,

Διαβάστε ακόμη...