“Ο ΠΑΟΚ θα βγει πρώτος με 3 βαθμούς διαφορά από τον Ολυμπιακό”!

Από sfina.gr: Το πρωτάθλημα μπήκε ήδη στο δεύτερο μισό του και ήδη φαίνεται πλέον πεντακάθαρα ότι ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός θα μπουν στην τελική ευθεία των πλέι οφ...
Πηγή: sfina.gr
“Ο ΠΑΟΚ θα βγει πρώτος με 3 βαθμούς διαφορά από τον Ολυμπιακό”!

Αυτός όμως που καταθέτει μια άποψη με μεγάλη σιγουριά για την τελική έκβαση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος είναι ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Βασίλης Βασιλάκος, ο οποίος μίλησε στον FOCUS 103,6 FM και μεταξύ άλλων, τόνισε:

-"Η νίκη μέσα στη Νέα Σμύρνη ήταν αυτό που λέμε... επαγγελματική για τον ΠΑΟΚ, όπως και όλες όσες πετυχαίνει εκτός έδρας, σε παιχνίδια που δεν κουράζεται να κερδίσει, αν και δεν έχει παρουσιάσει τίποτε φανταστικό εντός αγωνιστικού χώρου, αλλά είναι επαγγελματική ομάδα με προσωπικότητα, είναι ο νταμπλούχος και μπορεί να περνάει... αέρα από όλες τις έδρες, γιατί έχει παίκτες με ποιότητα και προσωπικότητα".

-"Ο ΠΑΟΚ θα βγει πρώτος στην κανονική διάρκεια με 3 βαθμούς διαφορά από τον Ολυμπιακό, αυτό προβλέπω, αφού παρακολουθώ όλους τους αγώνες και πιστεύω ότι δεν θα χάσουν πουθενά, αλλά ο Ολυμπιακός θα ηττηθεί στην Τούμπα και ο ΠΑΟΚ θα πάει στα πλέι οφ με συν 3 βαθμούς στην κορυφή".

-"Ο Μίσιτς είναι ο παίκτης που ξεχωρίζω, αλλά και ο Ίνγκασον γιατί από την μέρα που μπήκε στην ομάδα, δεν έχουμε δεχθεί γκολ και αυτό μπορεί να μην οφείλεται μόνο σε αυτόν, αλλά έχει σημαντική συμβολή".

-"Ο Βέρνμπλουμ είναι τελειωμένος, δεν τον πιστεύω ότι θα επιστρέψει, όπως και ο Μαουρίσιο δεν είναι 100% έτοιμος. ενώ ο Βιεϊρίνια είναι απαραίτητος στην ομάδα, έχει προσωπικότητα και είναι πραγματικός αρχηγός".

-"Το 2019 ήταν καταπληκτική χρονιά για τον ΠΑΟΚ, που πήρε νταμπλ, μακάρι να γίνει το ίδιο και το 2020, ο ΠΑΟΚ μπορεί να το πετύχει..."

Διαβάστε ακόμη...