«Ακατέργαστο διαμάντι ο Πασχαλάκης»

Από inpaok.com: Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκη φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Τάκης Παντέλης, και μίλησε για την αντιπαλότητα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού, το ρόστερ του Δικεφάλου, τον αγώνα με τον Πανιώνιο, τον Ζίβκοβιτς αλλά και τον Πασχαλάκη.
Πηγή: inpaok.com
«Ακατέργαστο διαμάντι ο Πασχαλάκης»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την αντιπαλότητα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ-Αρη:

«Αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι πως επειδή βλέπουν πως ο ΠΑΟΚ έχει καλή πορεία και παίζει καλό ποδόσφαιρο, φοβούνται μήπως ξαναπάρει το πρωτάθλημα. Με αυτό το ρόστερ ο ΠΑΟΚ δεν έχει να φοβηθεί κάτι. Φωνάζουν όλοι γιατί η διαιτησία παίζει τον ΠΑΟΚ 50-50. Είναι κακό αυτό; Αυτό κακοφαίνεται σε κάποιους. Ο ΠΑΟΚ ασχολείται με το αγωνιστικό κομμάτι, ήμουν στο παιχνίδι με τον Πανιώνιου.

Στο πρώτο ημίχρονο ήταν λίγο βαρύς, με την είσοδο του Βιεϊρίνια αμέσως ανέβηκε ο ΠΑΟΚ, έπαιξε αυτό που έπρεπε για να πάρει το παιχνίδι και το πήρε. Ο ΠΑΟΚ έχει το καλύτερο ρόστερ στην Ελλάδα, ποιοτικά, έχει παίκτες παρά πολύ καλούς ποδοσφαιριστές για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Έχει δίκιο ο Φερέιρα, να κρατήσει αυτό το ρόστερ και θα είναι καλυμμένος, δεν έχει να φοβηθεί κάτι. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να κοιτάει τον εαυτό του και όχι τις άλλες ομάδες. Αυτό κάνει και γι΄αυτό προχωράει. Ο ΠΑΟΚ είναι πιο έτοιμος από τον Ολυμπιακό και στο τέλος αυτός θα είναι πρώτος».

Για τον Ζίβκοβιτς:

«Όπου χρειάστηκε ο Ζίβκοβιτς έδειξε πως είναι εδώ, αυτό πρέπει να κάνει ένας τερματοφύλακας στον ΠΑΟΚ, χρειάζεται σε 2-3 φορές και ο Σέρβος το έκανε. Ηταν πολύ καλός στις τοποθετήσεις του, ήταν σε ετοιμότητα. Τα προσόντα του Πασχαλάκη δεν υπάρχουν ούτε στην Ευρώπη, όμως δυστυχώς ο Πασχαλάκης είναι ένα ακατέργαστο διαμάντι. Στις τοποθετήσεις του στα στημένα πρέπει να δουλευτεί περισσότερο, του τα έχω πει και από κοντά. Είναι κρίμα αυτό το παιδί να το αφήσουν έτσι, ακόμη και στα 30».

Διαβάστε ακόμη...