Οι… αποκαλύψεις του Ζαμπράνο : “Με ήθελαν Λίβερπουλ και Σεβίλλη”!

Από thessports.gr:Μιλώντας σε ΜΜΕ της πατρίδας του, ο Κάρλος Ζαμπράνο αποκάλυψε ότι παλαιότερα είχε στα χέρια του πρόταση τόσο από την Λίβερπουλ, όσο και από την Σεβίλλη!
Πηγή: thessports.gr
Οι… αποκαλύψεις του Ζαμπράνο : “Με ήθελαν Λίβερπουλ και Σεβίλλη”!

Ο Περουβιανός αμυντικός σε συνέντευξη του σε τηλεοπτικό κανάλι αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον των δυο κορυφαίων ομάδων, λέγοντας μεταξύ άλλων τα εξής : "Ήταν πάντα ένα όνειρο για μένα να παίξω στην Σεβίλλη ή στην Λίβερπουλ και χάρη στον Θεό είχα προτάσεις και από τις δυο ομάδες".

Ο Ζαμπράνο εξήγησε γιατί καμία από τις δυο μεγάλες μεταγραφές δεν... προχώρησε, λέγοντας : "Μια εβδομάδα πριν από την προετοιμασία της Λίβερπουλ την περσινή σεζόν, τραυματίστηκαν όλοι οι στόπερ και ο Γιούργκεν Κλοπ εκείνη την εποχή με είχε ζητήσει, αλλά μια εβδομάδα πριν είχα υποσχεθεί στον προπονητή μου τότε ότι θα μείνω στην ομάδα και έμεινα. Όσον αφορά την Σεβίλλη, ήρθε στην καλύτερη μου περίοδο πρόταση αλλά τότε η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης δεν με άφησε να πάω".

Ο Περουβιανός στόπερ ανήκει στην Ντιναμό Κιέβου αλλά δεν βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Διαβάστε ακόμη...