Να διευρύνει το σερί στη Νέα Σμύρνη!

Από slgr.gr: Ο Πανιώνιος και ο ΠΑΟΚ παίζουν για πέμπτη φορά μέσα στο 2019, αφού βρέθηκαν και στο Κύπελλο αντίπαλοι τον περασμένο Φεβρουάριο.
Πηγή: slgr.gr
Να διευρύνει το σερί στη Νέα Σμύρνη!

Τότε ο Πανιώνιος είχε νικήσει στη Νέα Σμύρνη με 2-1, αλλά ο ΠΑΟΚ στον επαναληπτικό προκρίθηκε, αφού χρειάστηκε να νικήσει στην παράταση με 4-2.

Ο ΠΑΟΚ έχει κερδίσει τα τέσσερα τελευταία για το πρωτάθλημα μεταξύ τους, μετά το ισόπαλο 2-2 στη Νέα Σμύρνη στις 26 Νοεμβρίου 2017.

Είναι το μοναδικό που δεν έχει ο Πανιώνιος στα οκτώ τελευταία, αφού έχει χάσει τα άλλα επτά.

Για τελευταία φορά νίκησε τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα στις 6 Νοεμβρίου 2016, 1-0 με γκολ του Ανσαριφάρντ.

Από τότε ο ΠΑΟΚ δεν έχει χάσει στη Νέα Σμύρνη τρία παιχνίδια, έχοντας κερδίσει τα δύο. Φυσικά υπάρχει η ήττα στο Κύπελλο που προαναφέραμε, αλλά δεν κόστισε τελικά.

Ο Πανιώνιος στο τελευταίο παιχνίδι της έδρας του νίκησε τον Παναιτωλικό, τον άφησε πίσω του, αλλά δεν του ξέφυγε, αφού έχασε από ΑΕΚ και Βόλο.

Μάλιστα οι δύο ουραγοί θα βρεθούν και πάλι αντίπαλοι σύντομα, αφού κληρώθηκαν στο Κύπελλο αντίπαλοι.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης δεν έχει χάσει τα τρία τελευταία στην έδρα της, αφού πριν νικήσει τον Παναιτωλικό είχε ισοπαλίες με Άρη και Ολυμπιακό.

Είχε χάσει τα τρία από τα τέσσερα πρώτα στην έδρα του.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την... κοινή του πορεία στην κορυφή με τον Ολυμπιακό και παράλληλα τη μοναχική του, αυτή των μεγάλων ρεκόρ. Στη Νέα Σμύρνη θα επιδιώξει να μην χάσει για το 50ο παιχνίδι στο πρωτάθλημα και 25ο εκτός έδρας!

Επίσης αν σκοράρει θα είναι το 33ο διαδοχικό παιχνίδι με γκολ εκτός έδρας, έχοντας ήδη κάνει ρεκόρ στην ιστορία της Α' Εθνικής/Super League και προσπαθεί να το επεκτείνει.

Στο Αγρίνιο πέτυχε εύκολη νίκη 3-0, την πέμπτη εκτός έδρας, ενώ έχει και δύο ισοπαλίες.

Και οι δύο ισοπαλίες είναι στις δύο τελευταίες επισκέψεις του ΠΑΟΚ στο Λεκανοπέδιο με ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Ο ΠΑΟΚ είναι η μοναδική ομάδα, που έχει σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια της φέτος, άλλωστε ακολουθεί το ρεκόρ αήττητου, αφού έχει σκοράρει και στα 49, που δεν έχει χάσει.

Έχει βελτιωθεί αμυντικά καθώς έχει δεχτεί ένα γκολ στα πέντε τελευταία παιχνίδια, αυτό από τον Ολυμπιακό, ενώ είχε δεχτεί 11 στα εννέα πρώτα.

Η ιστορία
Νίκες Πανιωνίου: 27
Ισοπαλίες: 32
Νίκες ΠΑΟΚ: 62

Με γηπεδούχο τον Πανιώνιο
Νίκες Πανιωνίου: 23
Ισοπαλίες: 23
Νίκες ΠΑΟΚ: 14

Στον πρώτο γύρο
01.09.2019: ΠΑΟΚ – Πανιώνιος 2-1
(14' σουτ Άκπομ, 74' σουτ Σφιντέρσκι – 57' σουτ Τσιλούλης)

Πέρσι
02.09.2018:
Πανιώνιος – ΠΑΟΚ 0-1
(68' σουτ Ελ Καντουρί)

Διαβάστε ακόμη...