Σε τρία μέτωπα!

Απο paok24.com: Μέρα γεμάτη ενδιαφέρον για τον ΠΑΟΚ
Πηγή: paok24.com
Σε τρία μέτωπα!

Ο αγώνας ρεβάνς για την Ευρώπη, η απόφαση για το ματς της Μίκρας και η κλήρωση του κυπέλλου Ελλάδας.

Με... προίκα τη νίκη με 3-1 σετ από το παιχνίδι της προηγούμενης εβδομάδας στην Ουκρανία, ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί στις 19:00 (CosmoteSport7 / live από το PAOK24) την Μπάρκομ Καζάνι Λβιβ στο PAOK Sports Arena στη δεύτερη αναμέτρηση των δύο ομάδων για τους «32» του CEV Cup.

Ο Δικέφαλος για να σφραγίζει την πρόκριση του στους «16» θέλει να πάρει δύο σετ, ενώ από την άλλη πλευρά η ουκρανική ομάδα αναζητεί νίκη με 0-3 ή 1-3 ώστε να στείλει το παιχνίδι σε «χρυσό» σετ.

Τα εισιτήρια της αναμέτρησης κοστίζουν 5 και 10 ευρώ.

Μαθαίνει αντίπαλο στο κύπελλο

Στο μεταξύ στις 12:30 είναι προγραμματισμένη στα γραφεία της ΕΟΠΕ η κλήρωση για τη φάση των «16» του κυπέλλου Ελλάδας.

Ο κυπελλούχος ΠΑΟΚ θα μπει στην κληρωτίδα μαζί με τις παρακάτω ομάδες: Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός ΑΟ, ΑΟΠ Κηφισιάς, Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015, ΑΟ Φοίνικας Σύρου, ΓΑΣ Παμβοχαϊκός, ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων, ΟΦΗ, ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης, ΑΕΝ Πανοράματος, Πήγασος Πολίχνης, ΑΠΣ Φίλιππος, ΑΕ Αρμενίων, ΧΑΝΘ, Άρης.

Κρίνεται η τύχη του Ηρακλής - ΠΑΟΚ

Στο μεταξύ, το Μ.Δ.Ο της ΕΣΑΠ θα αποφασίσει για την τύχη της αναμέτρησης μεταξύ του Ηρακλή και του ΠΑΟΚ που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ για την 7η αγωνιστική της Volley League.

Οι διαιτητές του αγώνα είχαν ζητήσει την μερική εκκένωση του γηπέδου, όμως το χρονικό όριο των 40 λεπτών είχε παρέλθει και έτσι οδηγήθηκαν στην απόφαση να διακόψουν την αναμέτρηση και να αποστείλουν το φ.α στα αρμόδια όργανα της ΕΣΑΠ.

Διαβάστε ακόμη...