Ντέρμπι ΠΑΟΚ - ΑΕΚ με φόντο τα ημιτελικά του κυπέλλου

Απο sdna.gr: Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί την ΑΕΚ (19/12, ΕΡΤ Sports) στο σπουδαιότερο παιχνίδι για τα προημιτελικά του κυπέλλου χάντμπολ ανδρών.
Πηγή: sdna.gr
Ντέρμπι ΠΑΟΚ - ΑΕΚ με φόντο τα ημιτελικά του κυπέλλου

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης αντιμετωπίζει σημαντικές απουσίες. Οι μακροχρόνιοι τραυματισμοί των Κεσίδη, Τσεσμετσίδη, Ιωαννίδη κάνουν ακόμη δυσκολότερη την αποστολή του ΠΑΟΚ στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Ο Αλέξης Παπαβασίλης δεν υπολογίζει και τις υπηρεσίες του Αποστόλου.

Η ΑΕΚ ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη με σπασμένα τα φρένα μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού/ομίλου Ξυνή για το πρωτάθλημα. Στόχος για την Ένωση είναι η πρόκριση για να παραμείνει μέσα στην διεκδίκηση του κυπέλλου. Ο Λαρς Γιάκομπσεν δεν ταξίδεψε με την αποστολή της ομάδας και έμεινε εκτός από τον τεχνικό Δημήτρη Δημητρούλια.

Στο παιχνίδι πρωταθλήματος η Ένωση είχε πάρει δύσκολη νίκη στη Νεάπολη. Το παιχνίδι είναι νοκ άουτ και θα μεταδοθεί από το ΕΡΤ Sports.

Γιώργος Ελευθεριάδης (αθλητής ΠΑΟΚ): «Θα είναι ένα πολύ δύσκολο και δυνατό παιχνίδι. Στο μυαλό μας υπάρχει μόνο η νίκη και η πρόκριση. Σίγουρα η ΑΕΚ έρχεται με φόρα μετά από τη νίκη στο Ρέντη, ωστόσο το παιχνίδι είναι στην έδρα μας και αυτό πρέπει να το εκμεταλλευτούμε. Η συγκέντρωση και το καθαρό μυαλό πιστεύω θα καθορίσουν πολλά στη διακύμανση του αγώνα».

Μάριος Μωραΐτης (αθλητής ΑΕΚ): «Έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα δύσκολο και κρίσιμο αγώνα, καθώς πρόκειται για μία νοκ – άουτ αναμέτρηση. Απέναντι μας είναι μία πολύ δυνατή ομάδα, αλλά είμαστε πλήρως διαβασμένοι για να την αντιμετωπίσουμε. Πρέπει από το πρώτο λεπτό να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι και να είμαστε αφοσιωμένοι στα πλάνα μας. Ο καλύτερος και αυτός που θα κάνει λιγότερα λάθη θα κερδίσει. Εύχομαι να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι».

Διαβάστε ακόμη...