«Πιο ομάδα με Χαραλαμπίδη ο ΠΑΟΚ!»

Από inpaok.com : Την Φάλκο Σομπατέλι υποδέχεται το απόγευμα της Τρίτης ο ΠΑΟΚ στο Παλατάκι (17/12 – 19:00), στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του Basketball Champions League.
Πηγή: inpaok.com
«Πιο ομάδα με Χαραλαμπίδη ο ΠΑΟΚ!»

O προπονητής της Ουγγρικής ομάδας, Γκάσπερ Όκορν, μίλησε στο INPAOK για την αναμέτρηση των δύο ομάδων, ενώ τόνισε χαρακτηριστικά ότι ο Δικέφαλος είναι… πιο ομάδα με τον Κώστα Χαραλαμπίδη στον πάγκο του.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον ΠΑΟΚ: «Σέβομαι απόλυτα τον ΠΑΟΚ, είναι μία καλή ομάδα και στην έδρα της θα κάνει το παν για να μας κερδίσει. Είναι πολύ επικίνδυνος όταν παίζει στο Παλατάκι, και θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί ώστε να αποφύγουμε την πίεση που θα μας ασκήσει».

Ποιους παίκτες ξεχωρίζει από τον ΠΑΟΚ: «Ο Λιούις και ο Σμιθ είναι παίκτες κλειδιά, και μπορούν να μας κάνουν ζημιά ανά πάσα στιγμή. Επίσης, και ο Ουίγκινς με τον Μπεστ και τον Μαργαρίτη ανεβαίνουν πολύ στα κρίσιμα σημεία, οπότε θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να τους αντιμετωπίσουμε όπως πρέπει».

Τι πρέπει να προσέξει η ομάδα του: «Πρέπει να τους πάμε σε παιχνίδι πέντε εναντίον πέντε, και να μην τους επιτρέψουμε να πετύχουν εύκολα καλάθια. Περιμένω από την ομάδα μου να παίξει έξυπνα, και να ελέγξει το ρυθμό, καθώς ο ΠΑΟΚ αρέσκεται στο να τρέχει στο γήπεδο».

Τι αλλαγές βλέπει στον ΠΑΟΚ σε σχέση με το παιχνίδι της Ουγγαρίας: «Ο ΠΑΟΚ είναι αρκετά βελτιωμένος σε σχέση με εκείνο το παιχνίδι, και αυτό αφορά την αλλαγή του προπονητή. Με τον Χαραλαμπίδη, είναι πιο ομάδα από πριν, παρά το γεγονός ότι δεν άλλαξε κάτι στο ρόστερ του».

Διαβάστε ακόμη...